Новини
Нафтогазовий дайджест 11-17 квітня 2022

16 нафта

Верховна Рада України призначила Міністром захисту довкілля та природних ресурсів України Руслана Стрільця. За відповідне рішення проголосували 285 народних депутатів.
З листопада 2021 року Руслан Стрілець тимчасово виконував обов’язки Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України.
З липня 2020 року працював заступником Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO).

Польський оператор GAZ-SYSTEM S.A. передав ТОВ "Оператор ГТС України" 13 генераторів різної потужності та комп'ютерну техніку.
Комп'ютерне обладнання та генератори будуть направлені в підрозділи центрального та східного регіонів, де об'єкти ОГТСУ зазнали пошкоджень внаслідок обстрілів російських окупантів.
Передані польскою компанією генератори у разі знеструмлення об'єктів інфраструктури ГТС дозволять автономно постачати електроенергію на них. Це, в свою чергу, допоможе фахівцям ОГТСУ оперативно проводити ремонтно-відновлювальні роботи на пошкоджених ділянках ГТС, а ГРС зможуть забезпечувати безперебійний транзит газу до споживачів, йдеться в повідомленні.

Мінекономіки підвищило граничні ціни на нафтопродукти.
З врахуванням граничних торгових націнок максимальна ціна на бензин А-95 через мережу АЗС не повинна перевищувати 33,87 грн/літр, на дизпаливо – 37,65 грн/літр.

Румунія хоче розблокувати в Чорному морі газові проєкти з оцінкою в мільярди кубів
Румунія намагається розблокувати призупинені проєкти з видобування природного газу в Чорному морі у пошуках енергонезалежності від РФ.
Правляча коаліція країни домовилася щодо давно відкладеного законопроєкту про внесення змін до законодавства країни щодо операцій на шельфі. Заплановані зміни мають зменшити ставки оподаткування та дозволити податкові пільги для стимулювання інвестицій.як наслідок – розблокувати зупинені проекти видобутку газу в Чорному морі.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/yifp/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1pcqZpSO8maAFtHs2_W1Pt3WQ7cpIZlKv/view?usp=sharing

Відео: https://youtu.be/2D5B0vMxn8w

 

 

Егергоджерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтесь на нас у Facebook та Instagram

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com