Новини
Нафтогазовий дайджест 21-27 лютого 2022

Д9

Попри воєнні дії Росії на території України АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах.
Станом на 12:00 27 лютого 2022 року АТ “Донецькоблгаз” продовжує роботу, попри надзвичайно складні умови та бойові дії в зоні діяльності. В місті Торецьк перебито 150 мм газопровід середнього тиску. На котельні відсутнє газопостачання, без тепла знаходиться 12 багатоповерхівок. Наразі вщухає обстріл. Колеги мають план щодо відновлення роботи котельні. По решті територій — без змін. Хлопці, тримайтесь!
ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" з 27 лютого розпочало постачання природного газу підприємствам теплоенергетики, бюджетним установам та релігійним організаціям, що припинили чи мали припинити отримувати паливо за контрактом з компанією за борги. Рішення прийнято для підтримки споживачів в період воєнного стану.
Постачальник має достатній ресурс газу для забезпечення споживачів. В тому числі у лютому "Нафтогаз Трейдинг" використовує обсяги газу, імпортовані Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" з Польщі, Словаччини та Угорщини. Планується, що у березні компанія отримуватиме природний газ з цих же напрямків.
АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.
АТ «Укрспецтрансгаз» працює з дотриманням вимог воєнного стану.
АТ “Укртрансгаз” й АТ «Укртранснафта» продовжують працювати у штатному режимі.
Служби і сервіси ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” працюють в звичайному режимі, виконуючи роботу з прийому-передачі природного газу контрагентам та обробляючи запити побутових споживачів газу.
ВАТ “Кіровоградгаз” працює в звичайному режимі без позаштатних ситуацій.
Оператор ГТС забезпечує транспортування газу споживачам
В Операторі ГТС заявили, що забезпечують транспортування газу для потреб України.
Про це повідомляє прес-служба компанії у Facebook.
"Станом на 7:30 26 лютого Оператор ГТС України виконує свої функції з транспортування природного газу споживачам та балансування системи.
Об’єкти компанії у всіх регіонах України, в тому числі в районах бойових дій, продовжують працювати. На деяких об’єктах, з огляду на ризики через бойові дії, персонал переведений на дистанційну роботу. Жертв чи постраждалих серед співробітників компанії немає", - йдеться у повідомленні.
До оборони України від російських окупантів нині долучається кожен, як тільки може. Доки наші мужні захисники обороняють нас усіх, добувні та сервісні компанії стоять на сторожі того, аби в домівках українців були газ і тепло. Окрема подяка журналістам-медійникам, котрі навіть у таких неймовірно складних умовах знаходять сили, аби подавати достовірну інформацію!

 

Онлайн: https://online. fliphtml5.com/ouprj/jqja/? 1645986655994


Завантаження: https://drive. google.com/file/d/ 1YItKKwgLSNCecEQwFtJztJPGPY4vE WCr/view?usp=sharing


Відео: https://youtu.be/ gPBA5OAlXFs

Егергоджерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтесь на нас у Facebook та Instagram

У номері
 
Інформери
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com