Новини
Нафтогазовий дайджест 7-13 лютого 2022

photo_2022-02-13_16-43-18

Укргазвидобування відкрило нову базу для обслуговування та виробництва трубної продукції. Про це повідомили на Facebook сторінці компанії.

В компанії зазначили: «Бурильні труби – невід’ємна складова технологічного процесу, без якої неможливе газовидобування. І, водночас, це найбільша стаття витрат під час ремонту та буріння свердловин.

Щоб оптимізувати витрати і підвищити ефективність використання труб, філія «УГВ-Сервіс» створила власну базу обслуговування та виробництва трубної продукції.

Базу відкрили на території колишнього Красноградського цеху з капітального ремонту свердловин в Харківській області.
– Використання новітнього обладнання і передових світових практик дозволить нам знизити рівень непродуктивного часу і дасть змогу безаварійної роботи – коментує Наталя Рудевич, директор з нафтогазових сервісів АТ «Укргазвидобування».

Група компаній Smart Energy закінчила польовий етап 3D-сейсміки на Свистунківсько-Червонолуцькому родовищі та перейшла до обробки та інтерпретації отриманих даних. Результатом дослідження стане перша 3D-модель родовища та уточнена програма буріння для цієї ліцензійної ділянки.

«Ми раді, що за такий строк нам вдалось провести повноцінні 3Д-сейсморозвідувальні роботи Свистунківсько-Червонолуцького родовища. По завершенню всіх робіт матимемо першу сучасну 3D-модель Свистунківсько-Червонолуцького родовища, яка є дуже важливою для подальшого планування його розробки», - прокоментував Віктор Дудзич, технічний директор Smart Energy.

Цього тижня Полтавська газонафтова компанія повідомила про плани буріння двох свердловин в Полтавській області. Глибина стовбуру свердловини № 151 орієнтовно 2550 м, свердловини № 152 – 2950 м по вертикалі. Очікувані об’єми видобутку природного газу для свердловини № 151 становлять до – 50 тис м3/добу, нафти – 2 т/добу, для свердловини № 152 - газу до 20 тис м3/добу, нафти – 0,5 т/добу.

Про плани буріння також повідомили в ДТЕК Нафтогаз. Проектна глибина свердловини №82 Семиренківського ГКР становить 5450 м. Буріння свердловини №82 Семиренківського ГКР передбачається за допомогою бурового верстату вантажопідйомністю не менше 345 т, з дизельним приводом. Спосіб буріння – роторний, комбінований. Дебіт свердловни очікується на рівні – 150 тис. м3/добу.

АТ "Укргазвидобування" оголосило тендер на послуги з капітального ремонту свердловин на загальну суму понад 2 млрд грн. Тендер поділено на 10 лотів. Подання пропозицій триває до 12 березня 2022 року.

 

Читайте нафтогазовий дайджест за посиланням: 

https://drive. google.com/file/d/ 1UaAtz6Xk7bxraDSiwwbXMR5qZ8smH hi-/view?usp=sharing

Відео огляд:  https://youtu.be/U8pn_ DQQhXs

Егергоджерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтесь на нас у Facebook та Instagram

 

 

 

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com