Новини
Репутаційна атака на ТОВ "Горизонти" та MND. Відкрите звернення до українських органів

Президентові України, Керівникам Служби Безпеки України, Ради Національної Безпеки та Оборони України, Спілці Журналістів України

Відкрите звернення

Прошу звернути увагу на послідовну і системну серію публікацій у соцмережах та ЗМІ, направлену проти репутації компаній ТОВ "Горизонти" та MND, родини Козицьких та Карела Комарека, яка була розпочата з брехливої публікації Геннадія Сікалова на інформаційному ресурсі ZN.UA "Газпром заходить у Полтаву?" 11 липня 2024 року та слідувала за цією публікацією в інших ЗМІ.

Звинувачення в роботі на "Газпром" ТОВ "Горизонти" та MND є невідповідними дійсності. Формування такого роду логічних взаємозв'язків призводить до можливості фактичного звинувачення будь-яких українських та державних нафтогазових компаній у зв'язках з ворогом. Такі ж звинувачення були висунуті ТОВ "Горизонти" ще у 2018 році, через такі корупційні підходи підприємство було недопущено до участі в аукціоні з продажу ліцензії на нафтогазові ділянки. Знадобилося більше року судових розглядів від першої інстанції до Верховного суду, щоб довести абсурдність висунутих звинувачень і незаконність недопущення до аукціону.

Розгорнута кампанія з боку Геннадія Сікалова, Юрія Берези, Георгія Туки та інших, що передруковують брехливі матеріали, має негативний вплив на інвестиційний клімат у нафтогазовій галузі України, особливо під час війни, веде до скорочення ринкової конкуренції та прямо руйнує політику відкритості нафтогазової галузі України та зусилля по залученню інвестицій. Асоціація Нафта та Газ України засуджує діяльність вищеназваних осіб, вважає пояснення, надані компаніями MND та ТОВ "Горизонти", вичерпними, а подальше розповсюдження бездоказових тверджень вищезазначених осіб щодо компаній ТОВ "Горизонти" та MND такими, що наносять шкоду енергетичній безпеці України.

Голова правління Асоціації Нафта та Газ України, Закревський Андрій

Відкрите звернення! Щодо репутаційної атаки на ТОВ Горизонти та MND_page-0001

У номері
 
Інформери
VIII КИЇВСЬКА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
15–16 ЖОВТНЯ 2024
М. КИЇВ, МВЦ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com