Новини
10 Нафтогазовий дайджест 27.02-05.03.2023

⚡ 10 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 27.02-05.03.2023

10_Нафтогазовий_дайджест_27.02-05.03.2023

Друзі, вже традиційно починаємо тиждень з підбірки новин від команди «Ньюфолк НКЦ». Що відбулось важливого в галузі – читайте в нашому черговому Нафтогазовому дайджесті.
Нагадуємо, що підписка на наші видання – це ваш внесок у розвиток галузі!
Детальніше про підписку ви можете ознайомитися за посиланням:
https://forms.gle/ADTaWYHT4cCwCXWQ6

 

Компанія «Бейкень» відкрила у Полтаві… родовище талантів!
Робота компанії «Бейкень» спрямована на постійне підвищення якості буріння та капітального ремонту свердловин, а цієї осені їм вдалося віднайти унікальне та незвичне родовище… талантів! Поєднати роботу у нафтогазовій галузі і спів – чом би й ні? Саме так вирішили працівниці ТОВ «Бейкень Енергетика Україна» і організувалися у самодіяльний колектив «Полтавські чари».
«Заряджаюся позитивом від наших хористок! – каже Заступник директора ТОВ «Бейкень Енергетика Україна» Сергій Берлінец. – Надихає їх запал, їхнє натхнення, їхнє вміння співати, з’являється бажання долучатися до української культури та духовності, до чистої магії співу!»
Впродовж зимових свят гурт із музичною програмою відвідали 25 підприємств – це майже 400 хвилин безперервного співу! Така натхненна справа не залишила нікого байдужим – до нашого колективу приєднався навіть директор нашого Товариства Пен ЛІ. Тож, ми їздили щедрувати і на наші виробничі майданчики – як тепло і щиро нас там зустрічали! Окриляє те, як люди дякували за наш спів, за українську коляду, за ці світлі миті, які нам усім так потрібні у ці нелегкі часи…

"Горизонти" пробурили свердловину добовим дебітом 600 тис. куб. м
З урахуванням нової свердловини, загальний фонд діючих свердловин групи компаній MND Ukraine (якій належить 100% ТОВ "Горизонти") збільшено до 22.
Львівське ТОВ "Горизонти" у лютому пробурило свердловину добовим дебітом 600 тис. куб. м, йдеться у повідомленні компанії у Facebook.
"600 тис. куб. м/добу – це абсолютний вільний дебіт нової свердловини, що пробурена у лютому 2023 року. Це стало можливим завдяки залученню найкращих спеціалістів та їх злагодженої роботи", – зазначено у повідомленні.

"Газ України" призначив нового керівника ТОВ "Газмережі"
Розпорядженням ДК "Газ України" головою правління ТОВ "Газорозподільні мережі України" призначено Олексія Скриля замість Дениса Миргородського.
Рішення про призначення нового керівника набуло чинності з 28 лютого 2023 року строком на один рік, повідомляється на сайті ТОВ "Газорозподільні мережі України"
Олексій Скриль раніше очолював "Газ України" (дочірня структура НАК "Нафтогаз України").

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/cubx/index.html

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1Ar4D3AY9siPJsA-RktC4niPJCzOA6D9t/view?usp=share_link

Відео: https://youtu.be/cwpb3m1pMNY

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com