Новини
2023 рік стане рекордним для Укргазвидобування за кількістю нових газових свердловин

DSC_6648

2023 рік стане рекордним для Укргазвидобування за кількістю нових газових свердловин. Більше того, компанія також планує отримати найбільший обсяг видобутку газу із нових свердловин.
Про це заявив директор з розвідки і розробки «Укргазвидобування» Максим Вітик на X Міжнародному галузевому форумі у Полтаві.
За його словами, таке досягнення стане можливим завдяки підвищенню якості визначення точок для буріння нових свердловин і збільшенню темпів буріння.
«Генерація нових точок для буріння сьогодні на 100% здійснюється всередині компанії, тобто, інхауз. Залучення до команди провідних українських і міжнародних експертів, перегляд ключових процесів і використання нових технологій дали змогу значно підвищити коефіціент успішності буріння і збільшити отримувані дебіти», – зазначив Максим Вітик.
Для подальшого вивчення надр Укргазвидобування наразі проводить наймасштабніші 3D-сейсмічні роботи на заході України, а в наступні роки планує збільшувати їх обсяги та розширювати географію.
Щоб підвищити ефективність вилучення вуглеводнів із свердловин, компанія залучатиме новітню потужнішу техніку для виконання гідророзривів пласта, зокрема, на великих глибинах – понад 5500 м.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com