Новини
22 Нафтогазовий дайджест 22-28.05.2023

⚡ 22 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 22-28.05.2023

22_Нафтогазовий_дайджест_22-28.05.2023

III Львівська антикризова нафтогазова конференція «Ньюфолк НКЦ» зібрала понад 200 провідних фахівців галузі, науковців, освітян та закордонних партнерів
Провідні фахівці галузі з усіх регіонів України та партнери з-закордону, освітяни та науковці зібралися разом 25-26 травня у Львові для спільного пошуку шляхів виходу з кризи та нових можливостей розвитку галузі, адже Львівські конференції Ньюфолк НКЦ – це найбільший в Україні майданчик висвітлення технологічної складової розвитку нафтогазової галузі. Щороку захід збирає понад 200 делегатів з більш як 50 компаній.
Щиро дякуємо учасникам конференції за професійні доповіді на актуальні теми та активну дискусію. Ми стали сильнішими та згуртованішими, долаючи разом виклики та випробування останніх років.
Участь у заході у взяли голова Львівської ОВА, представники профільних комітетів та міністерств, керівники та топ-менеджери державних і приватних видобувних та сервісних компаній.

580 тис. кубометрів газу на добу: Група Нафтогаз запустила нову потужну свердловину
АТ «Укргазвидобування», що є частиною Групи Нафтогаз, запустило в роботу нову пошукову свердловину глибиною 5 800 м, наразі її дебіт становить 580 тис. куб. м газу на добу.
«Це одна з найпотужніших свердловин, що запустило Укргазвидобування за останні роки. Більш того, вона відкрила перспективи раніше нерозвіданого блоку на одному з родовищ на сході країни. Перспективні ресурси газу цього блоку оцінюються в понад 6 млрд куб. м. Наразі у вказаному блоці відбувається підготовка до буріння ще двох нових свердловин: пошукової та розвідувальної», – розповів очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Прибуток "Укрнафти" у 2023 році вже склав близько 7 млрд грн
ПАТ "Укрнафта" завершила січень-квітень 2023 року з чистим прибутком близько 7 млрд грн.
"За оперативними даними, протягом перших чотирьох місяців 2023 року "Укрнафта" заробила 7 близько млрд грн чистого прибутку", — такі дані голова компанії Сергій Корецький оприлюднив на Львівській антикризовій нафтогазовій конференції.
Він додав, що це значно більше, ніж весь річний прибуток компанії у 2020 й 2021 роках — 4,3 млрд грн і 2,1 млрд грн відповідно.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/qpwj/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/13nHYlP9XPxYoxsbr807zd36CLkP_VCxI/view?usp=share_link

Відео: https://youtu.be/X4rloNqKHoE

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com