Новини
23 Нафтогазовий дайджест 29.05-04.06.2023

⚡ 23 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 22-28.05.2023

23_Нафтогазовий_дайджест_29.05-04.06.2023

Відбулася зустріч ДТЕК та новообраним ректором ІФНТУНГ Ігорем Чудиком
Минулої п’ятниці відбулася зустріч топ-менеджменту компанії з науково-педагогічними працівниками та новообраним ректором ІФНТУНГ Ігорем Чудиком. На зустрічі обговорили нові напрями для науково-технічної співпраці, а також шляхи підвищення якості підготовки майбутніх фахівців для галузі. Ці завдання мають стратегічне значення на шляху до повного самозабезпечення України газом та становлення держави як гаранта енергобезпеки Європи.
«Сьогодні той час, коли всі – бізнес, освіта, наука і влада – повинні об’єднати свої зусилля навколо спільних задач. Усі разом ми маємо працювати задля зміцнення енергетичної безпеки та перемоги держави. Розвиток нафтогазової галузі України та збільшення видобутку газу може в майбутньому не лише забезпечити внутрішні потреби України, а і зробити нашу державу гарантом енергетичної безпеки європейського співтовариства», – заявляють у керівництві ДТЕК Нафтогаз.

«Укрнафта» використовуватиме штучний інтелект для розвідки та розробки родовищ
На базі Науково-дослідного і проектного інституту ПАТ «Укрнафта» в Івано-Франківську буде відкрите відділення прикладного застосування штучного інтелекту для вирішення задач з розвідки та розробки нафтогазових родовищ.
«21 століття - це століття інновацій і технологічного прогресу, і «Укрнафта» не стоїть осторонь, - зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький на полях III Львівської антикризової нафтогазової конференції Ньюфолк НКЦ. – Штучний інтелект – це один з багатьох напрямів, які нас цікавить, тому запрошуємо інноваторів, науковців, кожного, хто зацікавлений в науково-технічному прогресі у видобутку вуглеводнів до співпраці».

Нафтогаз домовився з інвесторами про шляхи реструктуризації єврооблігацій 2022/2026 років
НАК «Нафтогаз України» досягла домовленостей з інвесторами щодо шляхів реструктуризації єврооблігацій з термінами погашення у липні 2022 року та у листопаді 2026 року. Про це повідомив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов за результатами зустрічі з власниками єврооблігацій сьогодні, 31 травня 2023 року.
Детальні пропозиції щодо реструктуризації були також схвалені правлінням та наглядовою радою компанії. У підсумку реструктуризація має завершитися до кінця липня 2023 року.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/rdxg/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1wx-EvrmFFlSQRE5exUcv-PlvrZ-pU5AP/view?usp=drive_link

Відео: https://youtu.be/njDYN9KdRpo

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com