Новини
28 Нафтогазовий дайджест новин 03-09.07.2023

⚡ 28 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 03-09.07.2023

28_Нафтогазовий_дайджест_03-09.07.2023

Уряд затвердив Порядок ведення Державного реєстру спеціальних дозволів на користування надрами
Нормативно-правовий акт встановлює належний облік відомостей щодо спеціальних дозволів на користування надрами, продовження строку їх дії, внесення до них змін, у тому числі до угоди про умови користування надрами.
«Служба розробила порядок ведення Державного реєстру спеціальних дозволів на користування надрами для забезпечення належного виконання вимог Закону 2805-ІХ, – повідомив Голова Держгеонадр Роман Опімах. – Здійснення поступового цифрування адміністративних послуг із надання спеціальних дозволів на користування надрами посприяє підвищенню прозорості й оперативності вирішення завдань, пов’язаних із надрокористуванням, залученню інвестицій у видобувну галузь України, мінімізації корупційних ризиків у сфері надрокористування».

Впродовж червня Група Нафтогаз запустила три високопродуктивні свердловини
АТ «Укргазвидобування», що є частиною Групи Нафтогаз, запустило в роботу три високопродуктивні свердловини з сумарним дебітом 425 тис. куб. м газу на добу. Дві з них – нові, третя отримала нове життя після капітального ремонту.
Навіть попри війну видобуток газу активно продовжується. Дві нові свердловини Укргазвидобування пробурило на старому родовищі. Це дуже хороший результат, який став можливим завдяки глибокому аналізу розробки та використанню побудованої 3D-моделі. Такі сучасні підходи дали можливість сумарно запустити на родовищі 10 нових свердловин, добовий видобуток яких перевищив 3 млн куб. м», – зазначив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

АМКУ дав дозвіл на передачу "Укрнафтобуріння" в управління "Укрнафти"
Антимонопольний комітет України на своєму засіданні 29 червня 2023 року надав ПАТ «Укрнафта» дозвіл на концентрацію у вигляді одержання в управління часток у статутному капіталі, що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариств ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння», ТОВ «Сіріус – 1», ТОВ «Сахалінське» та ТОВ «Іст Юроуп Петролеум».
Нагадаємо, Кабінет Міністрів України Розпорядженням № 454-р від 23 травня 2023 р. погодився з пропозицією АРМА та Міністерства оборони щодо передачі в управління ПАТ «Укрнафта» даних активів.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/safx/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1Yzbelu6VX9Yan2c6EI2mnKCX9E7WMzmo/view?usp=drive_link

Відео: https://youtu.be/rBW-brIx84E

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com