Новини
36 Нафтогазовий дайджест новин 28.08-03.09.2023

⚡⚡ 36 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 28.08-03.09.2023.

36_Нафтогазовий_дайджест_28.08-03.09.2023

Нагадуємо, що підписка на наші видання – це ваш внесок у розвиток галузі!
Детальніше про підписку ви можете ознайомитися за посиланням:
https://forms.gle/ADTaWYHT4cCwCXWQ6

Укргазвидобування відкрило нове родовище із запасами 1 млрд куб. м газу
У серпні фахівці АТ «Укргазвидобування» завершили випробування пошукової свердловини на одній з нових ліцензійних ділянок. Отримана геологічна інформація свідчить про відкриття нового родовища, запаси якого, за попередніми оцінками, сягають близько 1 млрд куб. м.
«Це вже чергове відкриття нових вуглеводневих покладів, зроблене нашими геологами за останній рік. Вивчення ділянки відбувалося фактично “з нуля”. Нарощуючи запаси, ми створюємо перспективу для сталого зростання видобутку газу», – зазначив Олег Толмачев, т.в.о. генерального директора Укргазвидобування.
Глибина пошукової свердловина складає 3 923 м, з неї отримано промисловий приплив газу – понад 100 тис. куб. м. Перед бурінням свердловини на згаданій ділянці були проведені 3D-сейсморозвідувальні дослідження, завдяки яким фахівці компанії змогли уточнити її геологічну модель.

«Укрнафта» вперше проведе 3D сейсморозвідувальні роботи за бездротовою технологією
ПАТ «Укрнафта» вперше в своїй історії та в цілому в Україні проведе польові сейсморозвідувальні роботи за бездротовою (wireless seismic) технологією 3D МВХ МСГТ (метод відбитих хвиль – метод спільної глибинної точки).
Компанія оголосила тендер на закупівлю таких послуг для дослідження північно-східної частини Добромиль-Стрільбицької площі. Цей проект передбачає застосування сучасної високотехнологічної 3D сейсморозвідки із використанням бездротової системи реєстрації даних для детального вивчення глибокозалягаючих відкладів складної будови у важкодоступних поверхневих умовах українських Карпат. Однією з найважливіших характеристик проекту є висока щільність сейсмічної зйомки. Це означає, що на 77 квадратних кілометрах площі досліджень буде розміщено близько 20 тисяч приймачів сейсмічного сигналу, що забезпечить високу точність та деталізацію досліджень.

ДТЕК Нафтогаз підтримав проведення технологічного воркшопу SPE Central Ukraine Section.
Працівники компанії та представники професійної спільноти зібралася для обговорення сценаріїв розвитку нафтогазової галузі України. Говорили про технології, сервіси та партнерства, необхідні для збільшення нафтогазовидобутку країни. У ході аналізу різних кейсів учасники воркшопу одностайно дійшли висновку, що майбутнє українського газовидобутку безпосередньо залежить від розвитку нових нафтогазових об'єктів, проведення геологорозвідувальних робіт та сейсмологічних досліджень із залученням сучасних технологій.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/ltce/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1LKW70hTRMZ_XAu9t6gp4t0CA18UWmkE_/view?usp=drive_link

Відео: https://youtu.be/CYukmdL-k7Q

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com