Новини
37 Нафтогазовий дайджест новин 4-10 вересня 2023

⚡⚡ 37 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 04-10.09.2023

Нагадуємо, що підписка на наші видання – це ваш внесок у розвиток галузі!
Детальніше про підписку ви можете ознайомитися за посиланням:
https://forms.gle/ADTaWYHT4cCwCXWQ6

2023 рік стане рекордним для Укргазвидобування за кількістю нових газових свердловин
2023 рік стане рекордним для Укргазвидобування за кількістю нових газових свердловин. Більше того, компанія також планує отримати найбільший обсяг видобутку газу із нових свердловин.
Про це заявив директор з розвідки і розробки «Укргазвидобування» Максим Вітик на X Міжнародному галузевому форумі у Полтаві.
За його словами, таке досягнення стане можливим завдяки підвищенню якості визначення точок для буріння нових свердловин і збільшенню темпів буріння.
«Генерація нових точок для буріння сьогодні на 100% здійснюється всередині компанії, тобто, інхауз. Залучення до команди провідних українських і міжнародних експертів, перегляд ключових процесів і використання нових технологій дали змогу значно підвищити коефіціент успішності буріння і збільшити отримувані дебіти», – зазначив Максим Вітик.

Укрнафта проведе 3D-сейсміку на Сумщині
ПАТ «Укрнафта» оголосило тендер на закупівлю науково-технічних послуг в галузі інженерії для дослідження Великобубнівського родовища в Сумській області, яке відрізняється складною тектонічною будовою.
Цей проект передбачає сейсморозвідку за технологією 3D методу відбитих хвиль, методом спільної глибинної точки (МВХ МСГТ).
У попередні роки на родовищі вже були проведені 2D-дослідження та додаткові буріння. Нові дані, отримані з використанням сучасної 3D-технології, допоможуть створити тривимірну геологічну модель пошукових об’єктів та краще розкрити вуглеводневий потенціал надр Сумщини!
Очікувана вартість закупівлі становить майже 131,35 млн гривень (без ПДВ).
Дізнатися вимоги до закупівлі та подати пропозиції можна до 12:00 15 вересня 2023 року.

У Полтавській політехніці відкрили Навчально-науковий полігон «Буровий майданчик»️
На території університету пробурена 14-метрова свердловина (а потужність установки дозволяє забуритись на 2500 метрів), а над 35-метровою щоглою гордо майорить український прапор!
Приведена в дію мобільна бурова установка має шасі на 6 вісей, щоглу з кронблоком, бурову лебідку, два приводні дизельних двигуни, трансмісію, гакоблок, талеву оснастку, основу бурової установки. Максимальна вантажопідйомність установки – 143 тони, номінальна вантажопідйомність – 110 тон.
Історична подія відбулась у рамках ювілейного – X Міжнародного галузевого форуму «Енергетична безпека – головний пріоритет розвитку нафтогазової галузі України».

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/uxhv/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1MwhHFkWFKDMf2Dy2HyiVimHrAmXdUv4h/view?usp=drive_link

Відео: https://youtu.be/oxQ47qsObBk

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com