Новини
43 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 16-22.10.2023

⚡⚡ 42 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 16-22.10.2023

43_Нафтогазовий_дайджест_16-22.10.2023

Друзі, традиційно починаємо тиждень з підбірки новин від команди «Ньюфолк НКЦ». Що відбулось важливого в галузі – читайте в нашому черговому Нафтогазовому дайджесті.

Нагадуємо, що підписка на наші видання – це ваш внесок у розвиток галузі!
Детальніше про підписку ви можете ознайомитися за посиланням: https://forms.gle/ADTaWYHT4cCwCXWQ6

 

Посол Канади в Україні Наталка Цмоць відкрила VII Київську Нафтогазову Конференцію Ньюфолк НКЦ та привітала компанію Укрнафтагазсервіс з 10-річним ювілеєм
Висловлюємо вам щиру вдячність за незмінну участь у нашій конференції, яка відбулася 17 жовтня в Києві, у Міжнародному Виставковому Центрі, в рамках виставки "Нафтогазекспо 2023". Ця подія була надважливою завдяки вашій синергії та активності.
Серед наших активних учасників були керівники та представники Укрнафти, Укртрансгазу, Держгеонадр, Міністерства енергетики України, Бейкень Енергетика Україна, Везерфорд Україна, ДТЕК Нафтогазу, Експерт Петролеуму, Західнадрасервіс та інших провідних нафтосервісних компаній.
Дякуємо спонсорам та партнерам, адже завдяки вашій підтримці та участі VII Київська нафтогазова конференція Ньюфолк НКЦ стала успішним та важливим заходом, участь у якому взяли представники понад 100 компаній. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю.

Сергій Корецький: Укрнафта рухається відповідно до встановлених планів
«Укрнафта» рухається відповідно до встановлених планів: бурить свердловини та залучає міжнародних партнерів.
Про це повідомив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький на полях VII Київської нафтогазової конференції Ньюфолк НКЦ.
«Уже буряться або запускаються в роботу 7 свердловин. Ще дві в процесі підготовки. Тобто, як і обіцяли, 9 нових нафтових свердловин у 2023 році, і ще більш амбітні плани на 2024», - зазначив Сергій Корецький.
Підписано договори про нерозголошення інформації з канадськими та американськими компаніями, яким цікаво працювати на українських родовищах.

Роман Опімах взяв участь у нафтогазовій конференції Ньюфолк НКЦ
«З кожним роком застосування цифрових технологій стає все більш затребуваним, доводить свою ефективність для всіх процесів нафтогазового комплексу й охоплює всі стадії галузі: від ознайомлення з геологічною інформацією до прийняття інвестиційного рішення та реалізації проєктів з розробки родовищ. Очікуваним результатом цифрової трансформації Служби є створення прозорої, зручної та ефективної системи користування надрами, що сприятиме активізації роботи галузей економіки, а також забезпеченню гідної інституційної спроможності держави для якісного виконання її невід’ємних функцій в геологічній сфері», – наголосив Голова Держгеонадр Роман Опімах.

 

Детальніше за посиланням:

◾ Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/uaea/

◾ Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1hZ8GTvOII-GrO2y5czU_ktuVbwPuHsbr/view?usp=share_link

◾ Відео: https://youtu.be/CTyb82O5VOQ

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com