Новини
47 Нафтогазовий дайджест 14-20 листопада 2022

⚡ 47 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 14-20.11.2022

photo_2022-11-20_10-28-12

Олексій Чернишов підтвердив пошкодження об’єктів Групи Нафтогаз внаслідок ракетного обстрілу
Голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов підтвердив, що сьогодні, 17 листопада, російський агресор здійснив масований обстріл газовидобувної інфраструктури АТ «Укргазвидобування» на сході України.
Наразі відомо про декілька зруйнованих об’єктів, інші зазнали пошкоджень різного ступеню. Спеціалісти Укргазвидобування оперативно прибули на пошкоджені об'єкти. Наразі ними оцінюються наслідки та масштаби атаки. Також встановлюється інформація щодо постраждалих”, - повідомив Олексій Чернишов.
Державна служба з надзвичайних ситуацій вже ліквідувала пожежу, що виникла внаслідок обстрілу.

Україна ввела в експлуатацію електронний кабінет надрокористувача
Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів та Державна служба геології та надр завершили тестування та ввели в промислову експлуатацію електронний кабінет надрокористувача.
"Оформити спеціальні дозволи на користування надрами тепер можна онлайн. Електронний кабінет надрокористувача введено у промислову експлуатацію. Він доступний на єдиній національній платформі ЕкоСистема", – йдеться у повідомленні Міндовкілля.
За допомогою сервісу можна подати заяви та пакети документів для отримання чи переоформлення спеціальних дозволів на користування надрами, продовження строку їх дії, внесення змін або розширення меж. А також отримати пропозиції від Міндовкілля щодо можливості надрокористування та погодження від органів місцевого самоврядування.
Як очікується, електронний кабінет дозволить пришвидшити процес опрацювання поданих заяв та зменшити кількість повернень документів через допущені технічні помилки.
Повний функціонал е-кабінету буде доступний по завершенню воєнного стану в Україні, адже наразі обмежено доступ до певної інформації з міркувань національної безпеки.

----------------------------------

Друзі та колеги, з великим сумом повідомляємо, що 14 листопада в м. Полтава пішов із життя Заступник директора ТОВ «Бейкень Енергетика Україна» Жань Сюн (Ran Xiong). Світла пам'ять! Пан Жань був одним із тих людей, що вірили у розвиток видобутку газу в Україні та з 2018 року намагався своєю працею наблизити енергетичну незалежність. Після 24 лютого - він один із перших повернувся до України та став до роботи у важкий для країни час. До останнього подиху він вболівав за Україну… Жань Сюн (Ran Xiong), 1971 року народження, був заступником директора ТОВ «Бейкень Енергетика Україна». Випускник Китайського університету нафти (Пекін). Добрий сім’янин, батько двох дітей, справжній професіонал із 30-ти річним досвідом роботи (помічник бурильника, бурильник, буровий майстер, начальник бурової, менеджер проекту, головний інженер, заступник директора) в Китаї, Нігерії, Іраку, Південній Кореї та Україні. Він був чудовим батьком і чоловіком, професіоналом, відданим своїй справі і неймовірною людиною. Його втрату відчує і сім’я, і Україна… Колектив Newfolk Oil&Gas глибоко сумує з приводу цієї непоправної втрати та висловлює щирі співчуття родині померлого. Вічна світла пам’ять нашому колезі і другу.

Детальніше за посиланням:

Онлайн:  https://online.fliphtml5.com/ouprj/jgkl/index.html

Завантаження:  https://drive.google.com/file/d/1GMAvublh06oBWu4k15fxKupn_uALRj_1/view?usp=share_link

Відео: https://youtu.be/aw-ccjRnTMQ

 

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com