Новини
48 Нафтогазовий дайджест 21-27 листопада 2022

⚡ 48 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 21-27 листопада 2022

photo_2022-11-27_19-40-04

Нафтогаз та Halliburton посилюють стратегічну співпрацю
Група Нафтогаз поглиблює стратегічну співпрацю з американською компанією Halliburton, одним із найбільших світових постачальників нафтогазових сервісних послуг, для розкриття нового потенціалу родовищ України. Про це йшлося на зустрічі голови правління НАК «Нафтогаз України» Олексія Чернишова і президента Halliburton у східній півкулі Джо Рейні, яка відбулася сьогодні, 24 листопада 2022 року.
Активна співпраця Групи з Halliburton розпочалась у 2018 році. Американський партнер надавав Укргазвидобуванню послуги з буріння бічних стовбурів. Ці операції допомогли отримати компанії суттєвий додатковий видобуток, насамперед, на «старих» свердловинах і виснажених родовищах.
Наразі Укргазвидобування зацікавлене в початку застосування технології горизонтального буріння, яка може сприяти швидкому нарощенню видобутку газу на родовищах – як нових, так і тих, що довго в експлуатації.

ОГТСУ відремонтував газопровід і запустив дві ГРС на Херсонщині
Співробітники АТ "Оператор газотранспортної системи України" ліквідували пошкодження на газогоні, а також відновили роботу двох газорозподільних станцій у деокупованій Херсонській області.
"Фахівці ОГТСУ вже виявили та ліквідували пошкодження на газогоні, а також відновили роботу двох газорозподільних станцій, що подають природний газ до громад із населенням у майже 30 тисяч жителів", – йдеться у повідомленні компанії.
Як зазначили в ОГТСУ, мобільна бригада Херсонського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів з перших днів звільнення Херсонщини працює над відновленням транспортування газу місцевим мешканцям.

Україна підвищить плату за транзит російської нафти трубопроводом "Дружба"
Підвищення плати за транзит російської нафти по трубопроводу "Дружба" до Східної Європи наступного року спровоковане атаками москви на енергооб'єкти України.
АТ "Укртранснафта", оператор мережі нафтопроводів України, повідомило російському ПАТ "Транснефть", що "триваюче руйнування української енергетичної інфраструктури призвело до значного дефіциту електроенергії, зростання її вартості, дефіциту палива, запчастин".
Про це повідомило агентство Bloomberg, посилаючись підписаний генеральним директором компанії "Укртранснафта" Володимиром Цепендою на лист.

Детальніше за посиланням:

Онлайн:  https://online.fliphtml5.com/ouprj/gipd/

Завантаження:  https://drive.google.com/file/d/1XojWISG6EF50EFpHVssMlcH_B1yXnAmj/view?usp=share_link

Відео: https://youtu.be/NM4QWrzum_c

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com