Новини
Diamond Offshore звернулася за захистом від банкрутства

158875952953176825_Main

Х'юстон (Bloomberg) - Компанія Diamond Offshore Drilling Inc., буровий підрядник, контрольований Loews Corp., оголосила про банкрутство на тлі безпрецедентного падіння цін на нафту, в результаті якого впав попит на офшорну розвідку нафти.


Компанія вказала 5,8 млрд доларів активів і 2,6 млрд доларів боргу в главі 11 петиції, поданій в Х'юстоні з посиланням на дані на кінець 2019 року. Згідно з документом, грошові кошти компанії становлять близько 434,9 млн доларів.
Diamond володіє буровими установками, які можуть бурити на глибині більше двох миль. Але видобуток нафти на шельфі є одним з найдорожчих, що ставить компанію в невигідне становище на тлі падіння цін до рівня менше 30 доларів за барель.
У той час як нові глибоководні проєкти коштують менше, вони все ще вимагають більше часу для розробки, ніж сланцеві свердловини, і все ще не можуть конкурувати за витратами. Більш того, глобальне перенасичення морських судів призвело до скорочення прибутку.
Компанія заявила про те, що умови значно погіршилися в останні місяці, пославшись на цінову війну між ОПЕК і Росією і пандемію Covid-19. Через брак коштів компанія з Х'юстона на чолі з головним виконавчим директором Марком Едвардсом 15 квітня пропустила виплату відсотків по піврічних платежах по деяким зі старших облігацій. Компанія може втратити близько 2500 робочих місць.
Справа компанії Diamond Offshore Drilling Inc., 20-32307, США, передана до Суду у справах про банкрутство Південного округу Техасу (Х'юстон).


https://www.worldoil.com/news/2020/4/24/diamond-offshore-files-for-chapter-11-bankruptcy-protection?utm_source=hootsuite&utm_medium=&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com