Новини
Global Rentals - глобальні рішення для локальних клієнтів

Глобал Ренталз, є молодою сервісною компанією на ринку України, яка була заснована в 2017 році. Незважаючи на свою молодість, компанія ставить перед собою амбітні цілі завоювати довіру і прихильність клієнтів і отримати статус лідера в обраних нами напрямках діяльності. У компанію залучені кращі фахівці в різних напрямках нафтогазової галузі, що налічує понад 160 років досвіду.

Глобал Ренталз заснована європейськими компаніям і приватними особами з величезним досвідом у нафтогазовій галузі, що поєднує в собі міжнародні технології і компетентність європейських фахівців з досвідом і знаннями наших українських партнерів. Завдяки широкому колу міжнародних контактів, у компанії є можливість знайти правильне рішення для будь-якої складної проблеми наших замовників.


Український ринок послуг в нафтогазовій галузі вимагає міжнародних технологій, як і досвіду провідних компаній з виробництва нафтогазового обладнання. Тому наша мета залучити кращих міжнародних виробників до співпраці в Україні.


Компанія тісно співпрацює з міжнародним лідером з виробництва нафтогазового обладнання - компанією Rubicon Oilfield International, яка об'єднала такі всесвітньо відомі бренди, як Logan Oil Tools, World Oil Tools, Top-Co, Tercel Oilfield Products та інші. Група Rubicon спеціалізується на виготовленні обладнання за напрямками ловильного обладнання, устаткування для цементування і закінчення свердловин, а також для поліпшення процесу буріння.


Компанія Tercel Oilfield Products США LLC, працює як Rubicon Oilfield International, авторизувала ТОВ Глобал Ренталз на доставку та продаж своєї продукції на території України.


36034, Україна м. Полтава,
вул. Буровиків, 8 (Супрунівський промвузол)


Тел./факс: +38 0532 66 7628
Моб.: +38 067 248 06 00


E-mail:
info@globalrentals.com.ua

 

 
У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com