Новини
Компанія «Оіліндустрія ЛТД», успішно завершила капітальний ремонт двох свердловин на об’єктах ПАТ «Укрнафта»

ремонт двох свердловин на об’єктах ПАТ «Укрнафта»

Як заявляє прес-служба ТОВ «Оіліндустрія ЛТД», підприємство успішно завершило капітальний ремонт двох свердловин на об’єктах ПАТ «Укрнафта».

Технічний директор підприємства Роман Кіндрат, коментуючи процес виконання договору, зазначає: «Відверто кажучи, міжсезоння та бездоріжжя в умовах чорнозему не найкраща пора для дебютів та початку робіт з КРС. Незважаючи на це, техніка та персонал нашого підприємства працювали на межі можливостей в боротьбі проти кліматичних сил природи, і ми не поступилися і перемогли. В умовах кадрового голоду та відсутності логістичних шляхів до свердловини через бездоріжжя, при злагодженій роботі технологічних служб замовника та нашого підприємства, роботи були виконані технологічно якісно, результатом чого є чудовий геологічний результат. Усім колегам бажаю успіхів та вдячний за роботу, ми завжди раді допомагати великому підприємству писати нову сторінку історії нафтовидобутку країни.»

На запитання редакції до Романа Кіндрата чи планують вони продовжувати працювати в майбутньому на проектах ПАТ «Укрнафта», Роман відповів наступне: «Так, обов’язково. Ми будемо активно приймати участь в розбудові енергетичної самодостатності нашої країни в умовах війни.»

ТОВ Оіліндустрія ЛТД

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com