Новини
Noble Energy підписала контракт зі Schlumberger на поставку технологічного рішення

Компанія Schlumberger сьогодні оголосила про підписання з Noble Energy контракту на проектування та поставку окремого великовагового технологічного модуля вагою дві тисячі тонн, який буде встановлений на платформі Leviathan в Східному Середземномор’ї.

Контракт передбачає попередню обробку, знесолення і регенерацію моноетиленгліколю (MEG) для повторного закачування в підводні трубопроводи для пригнічення гидратоутворення. Система рекультивації і регенерації PUREMEG, розроблена Schlumberger, є запатентованою технологією, яка буде поставлятися у вигляді окремого великовагового модуля для установки на виробничій платформі.
«Наші досягнення в області технологій MEG в поєднанні з глобальною стратегією реалізації дали нам можливість забезпечити Noble Energy інтегрованим, оптимізованим і капіталоеффектівним рішенням», - сказав Мохамед Кермуд, президент OneSurface, Schlumberger. «Компанія Schlumberger обрала ініціативний підхід при співробітництві з Noble і її постачальниками в рамках проекту, щоб допомогти реалізувати бачення і цілі проекту Noble Energy».
Управління проектами, проектування, виготовлення, установка і промислові роботи будуть здійснюватися за допомогою глобальної інтегрованої команди.
Це є результатом підписання OneSubsea, підрозділом Schlumberger, контракту з компанією Noble Energy на поставку горизонтальної фонтанної арматури, елементів управління на фонтанній арматурі, елементів управління, які не закріплених на фонтанної арматури, і елементів управління на верхніх будовах платформи для одного і того ж проекту.

https://www.oilfieldtechnology.com

У номері
 
Інформери
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com