Новини
Schlumberger стала першою нафтовидобувною компанією, яка прийняла рішення встановити науково обгрунтовану мету щодо скорочення викидів парникових газів

викиди (2)

 

Schlumberger оголосила про намір встановити науково обгрунтовану мету щодо скорочення викидів парникових газів (ПГ). Рішення Schlumberger було направлено в SBTi, і, відповідно до визначених критеріїв, Schlumberger сформує свою мету до 2021 року. Це зобов'язання є частиною акценту компанії на екологічну і соціальну стійкість в рамках програми Global Stewardship.
Науково обгрунтовані цілі відповідно до новітніх кліматологічних даних повинні відповідати цілям Паризької угоди, розробленої в 2016 році Рамковою конвенцією Організації Об'єднаних Націй про зміну клімату, яка спрямована на скорочення викидів ПГ. Паризька хартія фокусується на обмеженні глобального потепління «набагато нижче» 2°C вище передпромислового рівня.
Генеральний директор Schlumberger Олів'є Ле Пеух сказав: «Енергетична галузь відіграє ключову роль в зменшенні наслідків зміни клімату. Schlumberger прагне впроваджувати позитивні зміни з метою зменшення впливу на клімат. Застосування наших передових екологічних технологій допоможе підвищити ефективність процесів і знизити вплив на навколишнє середовище».

https://pubs.spe.org/en/hsenow/hse-now-article-page/?art=6409&utm_source=linkedin-spe&utm_medium

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com