Новини
Siemens Energy зробить свій внесок у зниження викидів на заводі з виробництва зрідженого природного газу

66_main

Компанія Nigeria LNG (NLNG) обрала Siemens Energy для поставки лінії стиснення криогенного відпарного газу (BOG) для свого заводу на острові Бонні. Це рішення відіграє ключову роль у забезпеченні додаткових можливостей обробки BOG і запасних частин для існуючої системи.
Нова компресорна лінія BOG буде приводитися в рух високоефективним електродвигуном і включає в себе два відцентрових компресора Siemens Energy.
Завод на острові Бонні, розташований в місті Фініма, Нігерія, працює з 1999 року. Партнерство Siemens з NLNG і проєктом Bonny Island налічує більш ніж два десятиліття, коли завод був вперше введений в експлуатацію.
«Маючи більш ніж 20-річний досвід безпечного і надійного виробництва, завод NLNG Bonny Island є ключовим гравцем у світовій індустрії СПГ», - сказав Арья Талакар, старший віце-президент з продуктів промислового застосування компанії Siemens Energy. «Вибір компанією NLNG нашої технології кріогенного стиснення BOG є свідченням не тільки надійності і ефективності нашого обладнання, а й нашого цільового сервісу та здатності задовольняти вимоги місцевої влади завдяки нашій присутності в країні. Нова компресорна лінія BOG сприятиме досягненню мети NLNG зі скорочення викидів парникових газів найвищою мірою стійкими методами».
Угода підтверджує лідуючу роль Siemens Energy в технології стиснення відпарного газу. Компанія має в своєму розпорядженні парк кріогенних компресорів BOG, які відпрацювали понад 4,2 мільйона годин.
«Через поточні обмеження, викликані пандемією COVID-19, всі переговори між Siemens Energy і NLNG велися віддалено за допомогою віртуальних зустрічей», - сказав Метью Рассел, керівник підрозділу з продуктів промислового застосування компанії Siemens Energy. «Врешті-решт, випереджаюче планування, наполегливість і давні відносини між компаніями фактично сприяли безперешкодному спілкуванню і успішним переговорам».
Виробництво, випробування та упаковка компресорної лінії будуть проходити в Дуйсбурзі, Німеччина, а доставка на борт запланована на 4 квартал 2021 року.

https://www.worldoil.com/news/2020/9/23/siemens-energy-to-help-reduce-emissions-at-nlng-plant

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com