Новини
Tacrom Services в Україні. Оновлена інформація про діяльність

РАЛЬФ КОСКАМП. Генеральный директор Tacrom Services

так

Минуло трохи більше 2 років з тих пір, як компанія Tacrom почала виконувати ГРП і колтюбінгові операції в Україні.

Хоча довелося вести боротьбу з погодними та дорожніми умовами, нам вдалося виконати більше 200 операцій ГРП і 300 колтюбінгових операцій.

З великою гордістю заявляємо, що змогли зробити свій внесок у подолання природного спаду видобутку газу в Україні, і тепер наші колеги-сервісні компанії відзначають збільшення видобутку вже три роки поспіль.

За минулі 2 роки ми збільшили персонал нашої компанії і ввели нові сервісні лінії.

Нашим найбільшим досягненням стало те, що ми змогли надати приблизно 80 робочих місць громадянам України, а також створити десятки нових посад, в даний час зайнятих румунським персоналом.

Зарплата наших співробітників перевищує середню зарплату по Україні. Ми також проводимо постійне навчання персоналу з метою підвищення його компетентності і знань в сфері нафтогазових послуг.

Наразі ми маємо зареєстрований офіс в Україні і пропонуємо наші послуги в якості місцевого постачальника, щоб оптимізувати сервісні можливості.

Ми ввели в експлуатацію другий флот ГРП. Цей флот в даний час працює в західній Україні, де продемонстрував дуже хороші результати, які були отримані завдяки використанню технології гідророзриву пласта як на старих, так і на нових свердловинах.

На даний момент ми маємо в своєму розпорядженні 4 колтюбингові установки в Україні.

Ми пропонуємо пакери, порти ГРП, підвіски хвостовика, інструменти, рідини і насосне обладнання для реалізації мультістадійних проектів ГРП, включаючи високошвидкісні конструкції на базі реагентів на водній основі для зниження поверхневого натягу і гібридних рідин, а також звичайних рідин ГРП.

Ми виконали нетрадиційні операції ГРП (до 9 стадій на свердловину і до двох зон за один день).

Крім виконання багатостадійного гідророзриву ми поставили колтюбінгові мобільні дробарки і двигуни для фрезерування місць порту ГРП після ГРП, щоб усунути будь-які обмеження в хвостовику.

Незабаром ми очікуємо доставку котушки з 2-х дюймовою гнучкою трубою, щоб прискорити фрезерування і досягти більшого радіусу горизонтальної обробки.

У нас в розпорядженні з'явилося багато допоміжного обладнання, такого як резервуари для води, крани, вантажні автомобілі з безбортовою платформою, водонагрівачі і фільтруючі елементи для прискорення операцій як з гідророзриву, так і з експлуатації гнучких труб.

Ми почали постачати обладнання для плунжерного ліфта і забезпечувати технічну підтримку з метою вилучення попутної води з газових свердловин і збільшення видобутку до 300%.
На початку 2019 року ми запропонуємо установки капілярних трубок, щоб наші клієнти могли закачувати пеногенератор в перфоровані проміжки для вилучення попутної води.

Ми пропонуємо послуги з гарячої масляної обробки для видалення асфальту і парафіну з НКТ і наземних ліній.

Багато з цих послуг широко представлені в Північній Америці, але є новими технологіями в Україні, і всі вони направлені на підвищення продуктивності свердловин, продовження терміну корисного використання нафтових і газових свердловин, пробурених в минулому.

Ми продовжимо вести додаткову роботу на всіх сервісних лініях, беручи участь в роботі платформи Prozorro Auction, яка відрізняється своєю прозорістю і справедливою системою укладання контрактів.

Це призведе до збільшення інвестицій в наше обладнання і персонал.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com