Новини
Новим директором Укрбургазу призначено Юрія Кальмука – буровика з 20-річним стажем

Новим директором Укрбургазу призначено Юрія Кальмука – буровика з 20-річним стажем.

Юрій Кальмук став новим директором БУ «Укрбургаз» (філії Укргазвидобування). Він має понад 20 річний досвід роботи у сфері геофізичних досліджень, до цього призначення очолював ГУ «Укргазпромгеофізика», яка за минулий рік оновила парк техніки та змогла наростити кількість свердловино-виїздів до рекордних показників.
Колективу підприємства нового керівника представив т.в.о. генерального директора АТ «Укргазвидобування» Олег Толмачев сьогодні, 27 лютого, під час зустрічі з трудовим колективом в Києві.
Наш пріоритет – ефективна експлуатація виснажених родовищ, пошук та розробка нових покладів, тому досвід Юрія у сфері геофізичних досліджень є надзвичайно важливим як для компанії, так і для всієї Групи Нафтогаз, – зауважив Олег Толмачев.
Він додав, що наразі Укргазвидобування активно інтегрує в роботу західні технології і поєднує їх з українським досвідом, тож 2023 рік був рекордним по бурінню: «Ми маємо амбітні плани і на 2024 рік, завдання Юрія Кальмука – забезпечити їх виконання».
У межах заходу також відбулася виробнича нарада щодо питання взаємодії видобувних філій та УМБР «Укргазспецбудмонтаж», УкрНДІгазу, БУ «Укрбургаз».

https://www.facebook.com/photo/?fbid=808347141325453&set=pcb.808348671325300

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com