Новини
Нафта і газ України Вересень 2024

Журнал «Нафта і Газ України» №9 Серпень2024

№9_(112)_НГУ_Вересень_2024

Друзі, підбиваємо підсумки місяця. До вашої уваги свіжий випуск щомісячного аналітичного журналу. Команда Newfolk Oil&Gas зібрала для вас ключові події та актуальну інформацію галузі. Віримо в Перемогу та Україну!

Підземні сховища газу України є не лише національним активом, але й важливим елементом для всієї європейської енергосистеми. Їхній потенціал створює можливості для зростання енергетичної стабільності, а також зміцнення взаємодії між країнами в умовах постійних змін на глобальних ринках. Роман Малютін, генеральний директор Укртрансгазу - Оператора газосховищ України, виступить на VIII КИЇВСЬКІЙ НАФТОГАЗОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ НЬЮФОЛК НКЦ в Києві 15-16 жовтня 2024. Реєструйтеся зараз і знаходьте нових партнерів для співпраці: https://kyivconference.newfolk.com.ua

Державна служба геології та надр України реалізувала на аукціоні 5 нафтогазових спецдозволів за 1,18 млрд грн. Кому дісталися нафтогазові ділянки, читайте в цьому номері.
А також до вашої уваги презентації з виступів Олександра Петровського, CEO Deproil: "Картування комерційних покладів вуглеводнів – три нові успіхи нового методу"; Ірини Кузнєцової, менеджерки з розвитку бізнесу Almaeer Inspection and Engineering LLC (ОАЕ): "Допомога українським компаніям в імплементації міжнародних галузевих стандартів та практик"; А також Андрія Білогана, директора AnBil TechSol: «Використання інноваційних технологій для збільшення видобутку нафти та газу з розвіданих родовищ».

Читайте в номері:

◾ VIII КИЇВСЬКА НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ НЬЮФОЛК НКЦ: реєстрацію відкрито!
◾ Понад мільярд гривень запропонували учасники е-торгів за п’ять нафтогазових лотів
◾ Картування комерційних покладів вуглеводнів – три нові успіхи нового методу
◾ Допомога українським компаніям в імплементації міжнародних галузевих стандартів та практик
◾ Використання інноваційних технологій для оптимізаціі видобування нафти i газу з виснажених родовищ. Рішення для покращення технологічних та економічних аспектів виробництва
◾ Українська Енергетична Біржа
◾ Галицька Каліфорнія
◾ Огляд ключових подій місяця
◾ Біржові індекси

Увесь контент для вас у відкритому доступі:

◾ Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/hvjv/

◾ Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1jXqHehC0Toys8Lko2i7SkhZDIsqMAqpE/view?usp=drive_link

◾ Відео: https://youtu.be/OA7BdEDICoM

Друзі, команда Newfolk Oil&Gas, прийняла рішення відкрити усім доступ до наших онлайн-видань на постійній основі. Зараз, усі хто є в базі контрагентів нашої компанії отримують щотижневі та щомісячні розсилки наших видань абсолютно безкоштовно!
Форма реєстрації для підписників: https://forms.gle/tyRPZpMz2PMoYTuEA

Реклама_Київська конференція 2024

VIII КИЇВСЬКА НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ НЬЮФОЛК НКЦ: реєстрацію відкрито!
https://forms.gle/uxUBoUPbfwxjA6Ds9

 

Підписуйтеся на сторінку Newfolk Oil&Gas у Facebook та канал NEWFOLK LLC на YouTube та отримуйте актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
VIII КИЇВСЬКА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
15–16 ЖОВТНЯ 2024
М. КИЇВ, МВЦ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com