Новини
Артем Петренко: розвиток галузі - в руках ШІ

DSC_2486

Виконавчий директор Асоціації Артем Петренко взяв участь в VII Київській нафтогазовій конференції Ньюфолк НКЦ. Під час виступу він розповів про те, як технології на основі штучного інтелекту змінюють світ і, зокрема нафтогазовидобувну індустрію.

«Опитування Ernst&Young свідчить, що 92% нафтогазових компаній інвестують в ШІ, або планують це зробити в найближчі 5 років», - сказав керівник АГКУ.

Завдяки «інтелектуальним» технологіям міжнародні видобувники нарощують виробництво вуглеводнів, шукають нові родовища, скорочують терміни розвідки і зношеність бурового обладнання, відстежують викиди та автоматизують великі обсяги даних. Вже сьогодні все це допомагає їм економити кошти, підвищувати безпеку й робити освоєння родовищ ефективнішим і швидшим.

«Досвід міжнародних компаній у застосуванні ШІ потрібно брати на озброєння й впроваджувати в Україні. Використання новітніх технологій - це ключ не лише для збільшення видобутку вуглеводнів, а й для ефективної діяльності компаній та залучення нових інвестицій в сектор надрокористування», - переконаний Артем Петренко.

Дякуємо організаторам заходу за запрошення, а усім спікерам – за професійні виступи.

https://agpu.org.ua/novyny/novyny-asotsiatsii/rozvytok-haluzi-v-rukakh-shi

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com