Новини
БК Горизонти: Про досвід використання композитних плит британського виробництва terratrak plus®

Облаштування під’їзних шляхів та майданчиків для проведення певних робіт на свердловинах – є важливою складовою успішної реалізації проєкту. Технології не стоять на місці і облаштування доріг та майданчиків для важкої техніки тепер виглядає по-новому.

Нещодавно БК Горизонти вперше використала композитні плити terratrak plus® на своєму буровому майданчику. Роботи проводились на об’єкті Свердловина №2, Підгірці. Територія бурової займає приблизно 1 гектар. На даній території монтується верстат RIG 804 маркою QD 1600 HP вантажопідйомністю 350 тонн.

В компанії Горизонти зазначають позитивні перші враження від використання плит. Міцність конструкцій вже випробували 40 тонним підйомним краном.

Варто зазначити, що це один із перших успішних прикладів використання композитних плит на бурових майданчиках України.

 

Руслан Зоря, Business Development Manager, розказує про основні характеристики плит:

«Сьогодні спільно з БК Горизонти ми завершили монтаж композитних плит terratrak plus®. Це перший такий проєкт в Україні, коли на буровому майданчику використовуються композитні плити.  Плити виробляються у Великій Британії. Перед відправкою з заводу плити збираються в одну велику панель, утворюючи розмір 2,2 X 1,1 метр, всього 2,42 квадратні метри. Кожна панель важить 46 кг, тому з нею легко можуть працювати 2 людини. Не потрібне використання крану чи спеціальної техніки. Економія на перевезеннях. Одна вантажівка вміщує 1000 плит, або 1210 квадратних метрів. Допустиме навантаження на ці плити становить 790 тонн на квадратний метр» .

 

Контакти в Україні:

Terraplas.com

+380672870737

RZoria@terraplas.com

Контакти у Великобританії:

+44 (0) 1332 8128 13

contact@terraplas.com

 

 

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com