Новини
Відбувся X Міжнародний галузевий форум у Полтаві

photo_2023-09-11_11-27-41 (2)

Друзі, команда Полтавської політехніки та «Інженірінгового центру «Полтава» щиро вдячна усім за участь у X Міжнародному галузевому форумі, який відбувся 6-7 вересня 2023 року у сучасному конференц-холі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Фахівці галузі, лідери ринку та інноватори об‘єдналися під гаслом «Енергетична безпека — головний пріоритет розвитку нафтогазової галузі України». Так, у цьогорічному дводенному заході взяли участь понад 150 представників провідних нафтогазовидобувних, бурових і сервісних компаній, науковців та управлінців.

photo_2023-09-11_11-27-42

▪ Перший день заходу відбувся у форматі двох сесій, присвячених питанням видобутку, буріння та інтенсифікації видобутку вуглеводнів, де учасники заслухали доповіді від представників провідних компаній та мали можливість обговорити ефективні механізми щодо розвитку нафтогазовидобувної галузі України.

На завершення дня, усі охочі відвідали персональну виставку «Воїни світла» директора з розвідки та розробки АТ "Укргазвидобування» Максима Вітика  у Полтавському художньому музеї (галерея мистецтв) імені Миколи Ярошенка.

1 KREMCO К-750

▪ Другого дня, у рамках Форуму відбулося відкриття справжньої бурової установки на єдиному в Україні багатофункціональному Навчально-науковому полігоні «Буровий майданчик». Як зазначив Володимир Онищенко, ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»: «Це унікальна подія, адже тепер студенти нафтогазових спеціальностей отримали найбільший в Україні наочний посібник!»

photo_2023-09-11_11-27-40 (2)

В продовження заходу відбувся «Круглий стіл» на тему: «Результати спільної діяльності фахової громадськості щодо захисту галузі. Головні напрями подальших спільних дій». Спікерами заходу виступили: Нагорняк Юрій, виконавчий директор Асоціації «Нафта і газ України»,  Закревський Андрій, голова правління Асоціації «Нафта і газ України»,  Лівенцева Ганна, директор ГО «Спілка геологів України», Сіренко Володимир, провідний інженер із стандартизації та якості ТОВ «НТП «Бурова техніка»,  Вдовиченко Анатолій, президент Спілки буровиків України, Калинович Володимир, голова правління Спілки буровиків України де – спільними зусиллями обговорювали зміцнення національної економіки, забезпечення стабільності та незалежності у сфері енергетики.

photo_2023-09-11_11-35-16

Також, у стінах Полтавської політехніки відбувся SPE Student Symposium & Professional Workshop. Під час воркшопу студенти представили доповіді, обґрунтовані власними науковими дослідженнями, поділилися своїми відкриттями та отримали поради від колег. У другій частині воркшопу заслухали виступи професіоналів з SPE Central Ukraine Section та мали змогу поспілкуватися та створити мережу професійних зв’язків.

Велика подяка за підтримку партнерам Форуму:

▪ ТОВ «НТП «Бурова Техніка»

▪ ТОВ «ДТЕК Нафтогаз»

▪ ТОВ «Депройл»

photo_2023-09-11_11-27-42 (3)

Щиро дякуємо спікерам за професійні виступи на актуальні теми та активну дискусію. Свої доповіді представили:

▪ Вітик Максим, директор з розвідки та розробки АТ «Укргазвидобування»

▪ Щуров Ігор, генеральний директор ДТЕК Нафтогаз

▪ Дорохов Максим, керівник напрямку технологічного розвитку ДТЕК Нафтогаз

▪ Петровський Олександр, президент УНГА (Української нафтогазової академії), СЕО Deproil

▪ Мехдієв Акшін,  директор з буріння та внутрішньо-свердловинних операцій АТ «Укргазвидобування»

▪ Герус Олег, начальник проектно-кошторисного відділу ТОВ «НТП «Бурова техніка»

photo_2023-09-11_11-27-43

▪  Голуб Олег, заступник генерального директора з технічних питань, головний інженер ДП «Укрнаукагеоцентр», академік УНГА

▪ Фірман Мирон, віце-президент Української нафтогазової академії

▪ Голуб Петро, директор навчально-виробничого центру Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» 

▪ Вдовиченко Анатолій, Президент Спілки буровиків України

▪  Мороз Юрій, голова Центрально-Української секції SPE

▪ Кучер Андрій, головний технолог ТОВ «НТП «Бурова техніка»

▪ Мазурок Павло, директор ГК «УкрСКС»

photo_2023-09-11_11-27-40

▪  Волошинівський Василь, директор ТОВ «Пайлот Дріллінґ Текнолоджіз»

▪ Калинович Володимир, директор групи компаній «Карат»

▪ Мелько Тарас, виконавчий директор ТОВ «Діскавері – бурове обладнання (Україна)»

▪ Овчаренко Андрій, власник ТОВ «Укрнафтозапчастина»

▪ Галушка Роман, директор Департаменту КРС та КТ ТОВ «НТП «Бурова техніка»                  

▪ Кравчук Олег, генеральний директор ТОВ «Нафтолхім»

photo_2023-09-11_11-27-39

Ми стали сильнішими та згуртованішими, долаючи разом виклики та випробування останніх років. Тільки об’єднавшись, ми зможемо наблизити нашу Перемогу!

Чекаємо вас на наших наступних заходах. Слава Україні!

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com