Новини
Група Нафтогаз запустила нову потужну свердловину з дебітом 340 тис. куб. м газу на добу

⚡ 12 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 13-19.03.2023

photo_2023-03-19_11-15-15

Друзі, вже традиційно починаємо тиждень з підбірки новин від команди «Ньюфолк НКЦ». Що відбулось важливого в галузі – читайте в нашому черговому Нафтогазовому дайджесті.
Нагадуємо, що підписка на наші видання – це ваш внесок у розвиток галузі!
Детальніше про підписку ви можете ознайомитися за посиланням:
https://forms.gle/ADTaWYHT4cCwCXWQ6

 

Уряд погодив призначення гендиректором ОГТСУ Дмитра Липпи
Кабінет міністрів ухвалив призначення генеральним директором ТОВ "Оператор ГТС України" Дмитра Липпи, колишнього гендиректора заводу "Каметсталь", що входить до групи "Метінвест".
Дмитро Липпа керував "Каметсталлю" з моменту створення нової юрособи на базі виробничих потужностей Дніпровського МК та Дніпровського КХЗ у жовтні 2021 року. До цього він працював на різних посадах в групі "Метінвест".
Як повідомляла "Українська енергетика", АТ "Магістральні газопроводи України" в листопаді 2022 року оголосило відкритий відбір кандидата на посаду генерального директора ТОВ "Оператор газотранспортної системи України".

Група Нафтогаз запустила нову потужну свердловину з дебітом 340 тис. куб. м газу на добу
АТ «Укргазвидобування», що є частиною Групи Нафтогаз, пробурило нову оціночно-експлуатаційну свердловину глибиною 5950 м, яка дає 340 тис. куб. м природного газу на добу.
Це дуже хороший результат, особливо враховуючи, що родовище, на якому пробурена свердловина, експлуатується вже 45 років та виснажене на 85%. Він став можливим завдяки застосуванню сучасних підходів до розробки родовищ», – пояснив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.
Зокрема, під час проектування свердловини з допомогою 3D-моделі родовища фахівці змогли визначити перспективну ділянку продуктивного пласта родовища, яка досі не розроблялася.
Минулого року ми переформатували команду наших геологів і розробників, переглянувши процеси і посиливши її потужними фахівцями з досвідом роботи в міжнародних компаніях. Уже бачимо результат. Досягнуті результати на цьому родовищі та низка інших нещодавніх геологічних відкриттів стануть важливими складовими для нарощення видобутку газу вже цього року», – зазначив Олег Толмачев, т.в.о. генерального директора Укргазвидобування.

70 фахівців Укргазвидобування за напрямком колтюбінгу пройдуть навчання у тренінговому центрі Wellsite Digital
Перші групи фахівців, а це 20 працівників, вже успішно завершили курс з підвищення кваліфікації та отримали міжнародний сертифікат IWCF.
Аби обговорити успіхи фахівців компанії та подальші плани з розвитку профільної освіти, керівництво Укргазвидобування зустрілося з Володимир Онищенко, ректором Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та Ігорем Вітриком, директором тренінгового центру Wellsite Digital.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/jycf/index.html

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1o66o_JjdLvys6oMuCHJrXotw66Fm_xiX/view?usp=share_link

Відео: https://youtu.be/fMJmjTmunT4

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com