Новини
Група Нафтогаз збільшила добовий видобуток на одному з родовищ на 300 тис. куб. м

⚡ 18 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 24-30.04.2023

18_Нафтогазовий_дайджест_24-30.04.2023

Друзі, вже традиційно починаємо тиждень з підбірки новин від команди «Ньюфолк НКЦ». Що відбулось важливого в галузі – читайте в нашому черговому Нафтогазовому дайджесті.
Нагадуємо, що триває реєстрація на III Львівську антикризову нафтогазову конференцію. Детальніше: https://forms.gle/StMNpH15RjnQwXmV6

 

Олексій Чернишов: Група Нафтогаз збільшила добовий видобуток на одному з родовищ на 300 тис. куб. м
За останній місяць АТ «Укргазвидобування», що є частиною Групи Нафтогаз, запустило одразу дві експлуатаційні свердловини на одному з найбільших родовищ України. Сукупно вони додали понад 300 тис. куб. м газу до добового видобутку компанії.
Ми робимо все можливе, щоб збільшити власний видобуток газу. Цьому родовищу вже понад 50 років, але завдяки новим свердловинам нам вдалося не лише зупинити падіння видобутку, а й досягти зростання виробничих показників. Родовище все ще має поклади з високим залишковим потенціалом. Щоб розкрити всі його можливості, фахівці Укргазвидобування наразі ведуть буріння та освоєння ще 10-х експлуатаційних свердловин», – повідомив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Нафтогаз закупив у приватних українських видобувників 1,6 млн куб. м газу на Українській енергетичній біржі
НАК «Нафтогаз України» вийшла на Українську енергетичну біржу (УЕБ) та закупила 1,6 млн куб. м природного газу в приватних українських видобувників. Це відбулось сьогодні, 26 квітня 2023 року.
Відповідно до результатів торгів середньозважена ціна купівлі ресурсу квітня у підземних сховищах газу (ПСГ) становить 10 972 грн за тис. куб. м без ПДВ, середньозважена ціна купівлі ресурсу травня на віртуальній торговій точці (ВТТ) склала 10 767 грн за тис. куб. м без ПДВ.

"Укрнафта" ініціює створення системи нафтосервісних послуг
ПАТ "Укрнафта" ініціює створення системи нафтосервісних послуг за рахунок власних можливостей та залучення сторонніх підрядників, що дозволить збільшити кількість капремонтів свердловин.
Компанія планує залучити до співпраці сервісні компанії на проведення широкого спектру технологічних операцій, що дозволить оперативно реагувати на вихід із ладу техніки та швидше і ефективніше проводити планові ремонти, написав директор "Укрнафти" Сергій Корецький у Facebook у четвер.
"Наразі компанії критично бракує станків, які виконують капітальний ремонт свердловин. КРС - це звична для нафтовидобутку операція. Їх компанія проводить сотнями на рік", - наголосив він та додав, що станки виходять з ладу через зношеність, бо найновіший з них виготовлений 2000 року.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/iccg/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1d4XinMwFeLG4GRc8MtWIu8NnCUpmc41E/view?usp=share_link

Відео: https://youtu.be/4B3HaUWuwZU

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com