Новини
ДТЕК Нафтогаз закінчив буріння нової глибокої свердловини, УГВ збільшило видобуток на свердловинах після розірвання СД

ДТЕК Нафтогаз повідомляє про завершення буріння глибокої свердловини. Глибина нового об'єкта - 5 605 м з відходом від вертикалі 380 м. Як і при будівництві ряду інших об'єктів ДТЕК, в бурінні цієї свердловини використовувався досвід провідних міжнародних компаній. Буріння виконала «Бєлоруснєфть», основні елементи бурильної колони та інше обладнання було надано компанією NOV, технічну експертизу процесу буріння забезпечила компанія Schlumberger.

Зараз свердловина № 61 Семиренківського родовища знаходиться в режимі випробування, але в компанії вже говорять про високі показники видобутку вуглеводнів.

На цьому тижні в АТ «Укргазвидобування» підрахували результати, яких вдалося досягти після розриву контрактів з ТОВ «Карпатигаз». Після проведення операцій з інтенсифікації видобутку був збільшений добовий дебіт однієї зі свердловин Східно-Полтавського газоконденсатного родовища з 10 тис. м. куб. до 144 тис. м. куб. У Товаристві відмітили, що до кінця 2019 року планують додатково збільшити обсяг реалізації газу для населення більш ніж на 300 млн м. куб. завдяки проведенню робіт з інтенсифікації видобутку.

Підсумки тристоронніх переговорів щодо транзиту не можна назвати результативними. Кожна зі сторін задекларувала свою позицію. НАК «Нафтогаз» не готовий надати Газпрому особливі умови - транзит має здійснюватися за правилами ЄС в рамках договорів між операторами ГТС і контракту з Газпромом як постачальником газу на умовах бронювання потужностей української ГТС.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com