Новини
ДТЕК Нафтогаз планує буріння свердловини в межах Семиренківського ГКР

ДТЕК Нафтогаз повідомив про плани буріння свердловини № 82 Семиренківського ГКР. Проектна глибина свердловини №82 Семиренківського ГКР становить 5450 м. Буріння свердловини №82 Семиренківського ГКР передбачається за допомогою бурового верстату вантажопідйомністю не менше 345 т, з дизельним приводом. Спосіб буріння – роторний, комбінований. Підключення свердловини №82 Семиренківського ГКР планується через ВПШ-1 на Олефірівську УППГ. Дебіт свердловни очікується на рівні  – 150 тис. м3/добу.

Раніше в Нафта і газ України писали про унікальний досвід ДТЕК Нафтогаз у пошуку та освоєнні об’єктів неструктурного типу.

Довідка

ДТЕК Нафтогаз — найбільша в Україні приватна газовидобувна компанія. За 2020 рік ДТЕК Нафтогаз видобув 1,84 млрд куб. м природного газу за 2020 рік, що на 11% перевищило показник попереднього року й стало новим рекордом як для компанії, так і для всього сектору приватного газовидобування України.


До складу ДТЕК Нафтогаз входять підприємства «Нафтогазвидобування» і «Нафтогазрозробка», які ведуть розвідку та видобування вуглеводнів у Полтавській і Харківській областях.


- Нафтогазвидобування


«Нафтогазвидобування» веде розвідку та видобуток природного газу й газового конденсату на Семиренківському і Мачухському родовищах у Полтавській області. Доведені запаси природного газу цих родовищ становлять понад 30 млрд куб. м.
Станом на червень 2020 року «Нафтогазвидобування» експлуатує 29 свердловин глибиною понад 5,4 тис. м. Газ приводиться до стандартів якості на трьох установках підготовки газу – «Мачухи», «Семиренки» і «Олефірівка».

 

Читайте також:

ДТЕК Нафтогаз отримав видобуток вуглеводнів з ущільнених пісковиків з глибини понад 5 км

ДТЕК Нафтогаз та Weatherford провели першу в Європі роботу з використанням технології Focused Magnetic Resonance 

ДТЕК Нафтогаз: Про результати втілення сучасних технологій

ІГОР ЩУРОВ: Наша місія – розвиток не тільки нафтогазового бізнесу ДТЕК, але й усієї галузі

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com