Новини
ДТЕК Нафтогаз, Еско-Північ, Укрнафтобуріння та Smart Energy придбали бронеавтомобіль

⚡ 25 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 12-18.06.2023

25_Нафтогазовий_дайджест_12-18.06.2023

ДТЕК Нафтогаз, Еско-Північ, Укрнафтобуріння та Smart Energy придбали бронеавтомобіль для ГУ Нацполіції Харківської області
На прохання начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова компанії Асоціації, які працюють в регіоні - ДТЕК Нафтогаз, Еско-Північ, Укрнафтобуріння та Smart Energy (ПрАТ «Укргазвидобуток») придбали універсальний бронеавтомобіль українського виробництва для ГУ Нацполіції Харківської області. Автівка має високий рівень захисту особового складу від мін та вибухових пристроїв, а також обладнана великокаліберним кулеметом, що дає перевагу у боротьбі з агресором. Бронеавтомобіль передано підрозділу спецпризначення КОРД, бійці якого спільно із ЗСУ захищають суверенітет та територіальну цілісність України від російських терористів.
«Це один із невеликих, але важливих внесків газовидобувників для підтримки української армії та зміцнення її обороноздатності», - зазначив виконавчий директор Асоціації Артем Петренко.

«Укрнафта» та АРМА підписали договори управління активами
ПАТ «Укрнафта» та Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), підписали договори управління активами – корпоративними правами в статутному капіталі підприємств ТОВ «Іст Юроуп Петролеум», ТОВ «Сахалінське», ТОВ «Сіріус-1» та ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння», які здійснюють видобувну діяльність на Сахалінському нафтогазоконденсатному родовищі та на які було накладено арешт у кримінальному провадженні.

Нафтогаз обговорив збільшення українського видобутку з прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем
Збільшення власного видобутку газу та використання українських підземних сховищ європейськими партнерами для зберігання блакитного палива наступної зими. Про це йшлося на зустрічі прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з керівництвом Нафтогазу та членами наглядової ради компанії сьогодні, 15 червня 2023 року, в Києві.
Забезпечення сталої роботи нафтогазової галузі – надважливе завдання в умовах війни. Я вдячний усьому складу наглядової ради, який сумлінно працює заради розвитку Групи. Їхній візит до української столиці попри постійні обстріли та ракетний терор – свідчення беззаперечної підтримки нашої країни», – зазначив Олексій Чернишов.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/mpbo/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1WTga8YmSxfsNSJAekFi-wvWn3a4jNuP1/view?usp=drive_link

Відео: https://youtu.be/gp1ZcIQhK_k

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com