Новини
Дві відновлені свердловини на Полтавщині дають 250 тис. куб. м газу на добу

⚡Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 12-18.09.2022

photo_2022-09-17_19-46-09

Дві відновлені свердловини на Полтавщині дають 250 тис. куб. м газу на добу
Фахівці Укргазвидобування відновили життя двох свердловин, які раніше припинили давати газ через виснаження газоносних горизонтів. Тепер, після капітального ремонту, ми видобуваємо з них близько 250 тис. куб. м газу на добу!
Аби свердловини знову запрацювали, наші фахівці вирішили задіяти в роботу інші перспективні горизонти. Для цього замінили старі зношені труби та виконали перфорацію.
Обидві операції з капітального ремонту свердловин виконав внутрішній сервісний підрядник – УГВ-Сервіс. Попри небезпеку та складнощі із логістикою і забезпеченням необхідними матеріалами, працівники філії продовжують виконувати як базові ремонти, так і надскладні операції з вилучення аварійного обладнання, проводять підготовки до операцій з ГРП та випробування свердловин після експлуатаційного та пошукового буріння.

«Нафтогаз» розраховує на збільшення видобутку завдяки деокупованим територіям – Вітренко
НАК «Нафтогаз України» планує отримати вже цього року додаткові обсяги видобутку газу на звільнених від окупантів територіях Харківської області, повідомив голова правління компанії Юрій Вітренко. Про це пише «Інтерфакс-Україна».
«На тих територіях, які нещодавно було звільнено, видобуток, який ми можемо отримати додатково, становить приблизно 1 млн куб. м на добу, і навіть більше. Це фактично дає змогу повернутися до рівня видобутку, який у нас був до початку повномасштабної війни», – сказав він на прес-конференції у Києві у вівторок.

ОГТСУ відновлює пошкоджену інфраструктуру на звільнених ЗСУ територіях
Підготовка до осінньо-зимового періоду цього року унікальна, адже війна додає складності та особливої відповідальності на кожній ділянці ГТС. Сьогодні пріоритет ОГТСУ – відновлювальні роботи на звільнених ЗСУ територіях, бо саме там газ та інші джерела енергії забезпечують нормальні умови для життя людей.
Завдяки контрнаступу ЗСУ та звільненню населених пунктів Харківської та Донецької областей фахівці ОГТСУ розпочали активну роботу із відновлення пошкоджених ділянок магістральних газопроводів, газорозподільних станцій, електроживлення та інших об‘єктів ГТС, доступ до яких був раніше відсутній через окупацію та бойові дії. У перші тижні вересня фахівці компанії провели аварійно-відновлювальні роботи на ключовому з магістральних газопроводів у Харківській області.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/zbfy/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/15mKCxumLsuBSw5n7Vihaka5EC6RB5w_S/view?usp=sharing

Відео: https://youtu.be/PYlIe2mVnSk

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com