Новини
Коментар: Жодна галузь не знаходиться у кращому становищі для повернення людей до роботи, ніж енергетика - Том Олсен

keystone-xl-construction-canada-usa-border-hdd-bore-1200x800-1-960x0-c-default

За повідомленням канадської преси, 18 червня 2019 р. труба для трубопроводу Trans Mountain вивантажується в Едсоні, Алта.

Поки триває боротьба з безпрецедентною світовою пандемією, Канада знову зосередила увагу на розробці реалістичного плану, який підтримуватиме економічне відновлення Канади. Це заслуга представників Міністерства охорони здоров’я Канади, а також стійкості та відданості всіх наших провідних працівників. Всі вони заслуговують на нашу подяку. Крім наслідків для здоров’я, економічні наслідки стагнації значної частини економіки Канади були руйнівними. Приблизно три мільйони робочих місць були закриті до квітня. Очікується, що рівень безробіття досягне майже 10% до кінця цього року; федеральний дефіцит оцінюється у $343 мільярди. Жодна галузь не знаходится у кращому становищі, ніж енергетична, для повернення людей на роботу. Ми знаємо, наскільки важливий цей сектор для нашого національного процвітання. Енергетика інвестувала мільярди доларів у такі життєво важливі соціальні програми, як охорона здоров'я та освіта в Канаді. Канада процвітала завдяки нашим результатам. Ми все це досягли, розвиваючи міцні партнерські відносини з корінними громадами та покращуючи екологічні показники. Кількість робочих місць та економічних вигод, створених енергетичним сектором, величезна. У період з 2000 по 2018 рік галузь сплатила $359 мільярдів у федеральний та регіональний бюджети. Це кошти, які повертаються до наших закладів охорони здоров’я, шкіл, інвестуються в екологічні програми та інші необхідні послуги. Один лише нафтогазовий сектор Канади підтримує більш ніж 500 000 робочих місць по всій Канаді безпосередньо в галузі та суміжних секторах економіки. Кожне робоче місце безпосередньо в нафтогазовій галузі підтримує ще п’ять робочих місць в інших секторах економіки Канади. Незалежно від того, чи ви знаходитесь у Ванкувері, Мусі Джо, Торонто, Монреалі чи Галіфаксі, є великий шанс, що енергетичний сектор вплине на ваш життєвий шлях. Мова йдеться про тисячі високооплачуваних робочих місць, створених в рамках трьох функціонуючих масштабних проєктів з будівництва трубопроводів. Розширення Trans Mountain, а також будівництво трубопроводів Keystone XL та Coastal GasLink забезпечать необхідний доступ на міжнародні ринки наших цінних ресурсів, що приносе користь усім канадцям: ці проєкти дають людям роботу і надають необхідний імпульс для розвитку територіального бізнесу та громад.

Підрядники TC Energy прокладають ділянку трубопроводу Keystone XL на кордоні США та Канади на північ від Глазго, штат Монтана, у квітні 2020 року.

Канада працює над підвищенням екологічних, соціальних та державних стандартів. Економіки деяких країн з нижчими стандартами процвітають на світовому енергетичному ринку, тоді як Канада продовжує ставити під сумнів значення сектору. Така позиція, нерідко безпідставна, шкодить нашому процвітанню. Канадці заслуговують на краще.

Канадська енергетика важлива для Канади та всього світу. Ми знаємо, що світовий попит на наші енергоносії зростає, і з нашою прихильністю правам людини, трудовим правам та захисту навколишнього середовища Канада може і повинна бути переважним постачальником для задоволення цього попиту.

Настав час почати відкрито та чесно говорити про наш енергетичний сектор. Ми знаємо, що зміна клімату - реальність. Ось чому наш енергетичний сектор є постійним інвестором у відновлювані джерела енергії та інновації в галузі чистих технологій. Потрібно робити ще більше, але давайте робити це разом.

Канадці від узбережжя до узбережжя повинні пишатися своїм енергетичним сектором та його внеском у розвиток Канади та світу.

Факти завжди були на нашому боці - коли ми працюємо, Канада працює.

Про Енергетичний центр Канади (ЕЦК)

Енергетичний центр Канади (ЕЦК) - це незалежна провінційна корпорація, яка головним чином підтримується Фондом з питань технологій, інновацій та скорочення викидів (TIER) уряду Альберти. Завдання ЕЦК полягає в тому, щоб сприяти Канаді як переважному постачальнику у задоволенні зростаючого світового попиту на відповідально вироблену енергію. По суті, ЕЦК також створює нову, прагматичну, об’єктивну розповідь про енергетику Канади.

https://energynow.ca/2020/08/commentary-no-industry-better-positioned-to-get-people-back-to-work-than-energy-tom-?source=de&wtv=catalyst.mgt@shaw.ca

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com