Новини
Компанія «Денімекс» успішно провела ремонт глибокої свердловини під тиском за допомогою нової снаббінгової установки

ТОВ «Денімекс Ворковер Солюшіонс» успішно провела ремонт глибокої свердловини під тиском за допомогою нової снаббінгової установки американського виробництва RDE-340R вантажопідйомністю 154 тонн

У лютому 2020 року на території України компанія розпочала проведення ремонту свердловин під тиском за допомогою нової снаббінгової установки американського виробництва RDE-340R вантажопідйомністю 154 тонн. Цього року компанія вже успішно провела роботи під тиском по заміні колони НКТ з реперфорацією газових покладів на різних родовищах замовників.

Дане сучасне обладнання включає в себе два блока превенторів компанії «B.O.P. PRODUCTC LLC» із робочим тиском 700 атм, які гарантують фонтанну безпеку в процесі роботи, а система керування ПВО забезпечує високий рівень роботи під тиском, чотири силові гідроциліндри, які здатні підняти із свердловини 154 тонн та багато іншого американського обладнання для виконання робіт по ремонту свердловин під тиском.

За період роботи компанії успішно відремонтовано 10 свердловин за допомогою снаббінгової установки. Максимальна вантажопідйомність при роботах на свердловинах досягала 114 тонн, максимальний тиск у свердловині був 180 атм. Під час проведення ремонту снаббінговою установкою, проводилися роботи по перфорації, реперфорації, заміні ліфта НКТ, спуску циркуляційного клапана, шаблонування свердловин та інші операції. Всі роботи, що проводились на свердловинах були виконані якісно та в запланований час. По завершенню робіт було досягнуто збільшення видобутку газу в 3-4 рази.

Велику роль у позитивному результаті відіграє те, що свердловини не були заглушені рідиною, яка негативно впливає на перфораційну зону свердловини, а весь час працювали без зупинки видобутку газу. Після проведення робіт не було тиску на пласт, а газ мав вільний вихід на поверхню, у підсумку видобуток газу та газоконденсату збільшувався у декілька разів.

 

Довідка:

ТОВ «ДЕНІМЕКС ВОРКОВЕР СОЛЮШІОНС» засновано американською компанією USA DENIMEX inc. у 2019 році. Компанія є дочірнім підприємством американського холдингу DENIMEX.

Компанія має в наявності:

√ Сертифікат на систему управління якістю №СУЯ.061-20 від 30.07.2020 року виданий Органом з сертифікації ТОВ «НПП МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ І СИСТЕМИ» відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2015;

√ Сертифікат на систему управління охороною здоров’я та безпекою праці №OHAS.007-20 від 30.07.2020 року виданий Органом з сертифікації ТОВ «НПП МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ І СИСТЕМИ» відповідає вимогам ДСТУ ISO 45001:2018;

√ Сертифікат на систему екологічного управління №СЕУ.029-20 від 30.07.2020 року виданий Органом з сертифікації ТОВ «НПП МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ І СИСТЕМИ» відповідає вимогам ДСТУ ISO 14001:2015.

У 2019 році всі працівники компанії пройшли навчання з освоєння та ремонту свердловин під тиском із застосуванням снаббінгових технологій в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. Протягом 2020-2021 років при роботах на свердловинах разом із працівниками ТОВ «ДЕНІМЕКС ВОРКОВЕР СОЛЮШІОНС» передавали свій досвід консультанти Канади та США.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com