Новини
Компанія Регіон ввела в експлуатацію нову колтюбінгову установку

⚡⚡ 40 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 25.09-01.10.2023

40_Нафтогазовий_дайджест_25.09-01.10.2023

Друзі, традиційно починаємо тиждень з підбірки новин від команди «Ньюфолк НКЦ». Що відбулось важливого в галузі – читайте в нашому черговому Нафтогазовому дайджесті.

✅ 17 жовтня відбудеться VII КИЇВСЬКА НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ НЬЮФОЛК НКЦ: разом до енергонезалежності та стійкості! Тільки професійні спікери, тільки важливі теми і найбільш фахова дискусія. Станьте частиною команди змін! https://newfolkconferencekyiv.pulse.is/

--------------------

Компанія Регіон ввела в експлуатацію нову колтюбінгову установку
Новина, яка повинна була вийти, але через обставини була відкладена. Із запланованого часу публікації, колтюбінг компанії Регіон уже пройшов довгий шлях, внісши свій внесок в економічний фронт України, пропрацювавши на майже 50 свердловинах та пройшовши в роботі трубою шлях, майже сумірний з відстанню від Львова до Харкова!
У березні 2022 року Регіон поповнили парк колтюбінгових установок новим важким Колтюбінгом, оснащеним силовою установкою потужністю 770 к.с., ланцюговим інжектором вантажопідйомністю 43 т, обладнанням з робочим тиском до 70 МПа.
Місткість барабана із БДТ-38,1 мм дозволяє обслуговувати свердловини (у тому числі бічни стволі) глибиною до 7000 м.

Укргазвидобування запустило ще 5 свердловин з додатковим видобутком 500 тис. куб.м газу на добу
4 з 5 свердловин пробурені на «старих» родовищах віком 45-55 років. Ще одна — повністю нова. Вперше газ із неї надійшов у газотранспортну систему України цього місяця.
«Щоб досягти наших цілей з нарощення видобутку ми комбінуємо: використовуємо сучасні технології для відкриття нових покладів на вже виснажених родовищах і збільшуємо інвестиції в дослідження й освоєння нових ділянок», — розповів Олег Толмачев, т.в.о. генерального директора АТ «Укргазвидобування».
Завдяки таким підходам на одному зі згаданих «старих» родовищ за останні два роки вдалося збільшити добовий видобуток газу на 35%. На іншому — майже на 50%.
Решта родовищ, які завдяки використанню сучасних технологій отримали нове життя, демонструють стабілізацію показників і можливість потенційного приросту видобутку.

«Укрнафта» з партнерами будує три нові свердловини на заході України
«Укрнафта» зводить свої нові свердловини як за допомогою власних бурових верстатів, так і залучаючи підрядників з відповідним досвідом.
«Зараз монтується буровий верстат наших партнерів з ТОВ «БК «Горизонти», яких обрали за прозорою тендерною процедурою. Спочатку цим обладнанням буритимуть свердловину №32, потім - №34 на Верхньомасловецькому родовищі», - зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький.

Детальніше за посиланням:

◾ Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/jktb/

◾ Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1EYR3caSoePE10tpQwGDmhNJi9EpElQs0/view?usp=drive_link

◾ Відео: https://youtu.be/04lbIxZ2Lc0

 

Гугл-шаблон Київ 2023

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com