Новини
Лідер галузі. Укртрубоізол модернізує виробництво

труби

В рамках програми переобладнання виробництва УКРТРУБОІЗОЛ дооснащує системи нанесення порошкових епоксидних матеріалів.
Як постачальника такого обладнання було вибрано швейцарську компанію Gema Switzerland GmbH. Це виробник професійного обладнання для нанесення порошкових покриттів. За ефективністю нанесення це обладнання немає аналогів, бо воно дозволяє досягти оптимальних результатів в залежності від умов виробництва і поставлених завдань. Додатково на вибір постачальника вплинула необхідність уніфікації - обладнання цієї компанії вже встановлено на інших технологічних лініях УКРТРУБОІЗОЛ.
Універсальність обладнання дозволяє наносити порошкові матеріали як у складі тришарових покриттів на основі екструдованого поліетилену або поліпропілену (як праймерний шар), так і самостійного одношарового FBE-покриття. Таке покриття забезпечує гарантований захист трубопроводів від корозії на тривалий термін експлуатації – до 40–50 років. Застосування порошкового праймера має значні переваги порівняно із звичайним (рідким) за такими параметрами:
- можливість нанесення шару завтовшки до 2 мм;
- високий рівень адгезії та антикорозійного захисту;
- висока точність регулювання товщини покриття;
- захист від корозії навіть при локальному пошкодженні поліетиленового шару.
Безперервне вдосконалення процесу виробництва, випробування нових перспективних технологічних матеріалів дозволяють УКРТРУБОІЗОЛ утримувати лідируючу позицію на ринку ізоляції нафто- газопровідних труб.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com