Новини
Нафта і газ України Грудень 2023

Журнал «Нафта і Газ України» №12 Грудень 2023

№12_(103)_НГУ_Грудень_2023


Друзі, підбиваємо підсумки місяця. До вашої уваги свіжий випуск щомісячного аналітичного журналу. Команда Newfolk Oil&Gas зібрала для вас ключові події та актуальну інформацію галузі. Віримо в Перемогу та Україну!

10 років викликів та досягнень компанії УНГС. Ігор Вітрик Директор «Укрнафтагазсервіс» в інтерв'ю для Newfolk Oil&Gas розповів про минуле та майбутнє компанії.

Цілеспрямовані терористичні атаки по енергетичній та газовій інфраструктурі України стали справжнім викликом для підприємств сектору. Щоб вберегти своїх працівників АТ «Укртрансгаз», ОГТСУ, та деякі видобувні компанії скористалися тренінгом із надання першої медичної допомоги від ГО «ЗГРАЯ ЮА». Юдкевич Олексій про тренінги із тактичної медицини для нафтогазової галузі.

Про перспективи розвитку Укртрасгазу і його енергетичний перехід на VII Київській нафтогазовій конференції Ньюфолк НКЦ доповів Роман Малютін, т.в.о. генерального директора Укртрансгазу – Оператора підземних газосховищ. А також презентація Петровського Олександра – Відкриття Саджавського газового родовища

Підсумовуємо 2023 рік кількістю пробурених свердловин. Зібрали для вас всі повідомлення з реєстру ОВД про буріння нафтогазових свердловин в Україні у 2023 році.

 

Читайте в номері:

- Ігор Вітрик: 10 років викликів та досягнень компанії УНГС. Директор «Укрнафтагазсервіс» - про минуле та майбутнє компанії
- Ромaн Малютін: Енергетичний перехід. Перспективи розвитку Укртрасгазу
- Юдкевич Олексій. Тренінги із тактичної медицини для нафтогазової галузі
- Петровський Олександр: Відкриття Саджавського газового родовища за допомогою застосування інноваційної парадигми картування комерційних покладів вуглеводнів Deproil
- ОВД 2023
- Українська Енергетична Біржа
- Галицька Каліфорнія
- Огляд ключових подій місяця
- Біржові індекси

 

Увесь контент для вас у відкритому доступі:

◾ Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/slyl/

◾ Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1OmlfBJPWqWh2RZ6YLYPam4PpMmjssf-3/view?usp=drive_link

◾ Відео: https://youtu.be/e_OIYi4CApY

 

Підписуйтеся на сторінку Newfolk Oil&Gas у Facebook та канал NEWFOLK LLC на YouTube та отримуйте актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com