Новини
Нафта і газ України Жовтень 2023. Виклики, які стоять перед виробничими підрозділами ПАТ Укрнафта

Журнал «Нафта і Газ України» №10 Жовтень 2023

№10_(101)_НГУ_Жовтень_2023


Друзі, підбиваємо підсумки місяця. До вашої уваги свіжий випуск щомісячного аналітичного журналу. Команда Newfolk Oil&Gas зібрала для вас ключові події та актуальну інформацію галузі. Віримо в Перемогу та Україну!

Висловлюємо учасникам, спікерам та партнерам VII Київської Нафтогазової Конференції Ньюфолк НКЦ, щиру вдячність за незмінну участь у нашій конференції, яка відбулася 17 жовтня в Києві, у Міжнародному Виставковому Центрі, в рамках виставки "Нафтогазекспо 2023". Ця подія була надважливою завдяки вашій синергії та активності.
Ця конференція стала важливою платформою для обговорення найактуальніших питань у галузі нафти та газу, а також для обміну досвідом і знаннями, а ваші інформативні та актуальні доповіді та презентації допомогли нам розширити горизонти.
Серед наших активних учасників були керівники та представники Укрнафти, Укртрансгазу, Держгеонадр, Міністерства енергетики України, Бейкень Енергетика Україна, Везерфорд Україна, ДТЕК Нафтогазу, Експерт Петролеуму, Західнадрасервіс та інших провідних нафтосервісних компаній.
Дякуємо спонсорам та партнерам, адже завдяки вашій підтримці та участі VII Київська нафтогазова конференція Ньюфолк НКЦ стала успішним та важливим заходом, участь у якому взяли представники понад 100 компаній. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю.


Читайте в номері:

- Посол Канади в Україні відкрила VII Київську Нафтогазову Конференцію Ньюфолк НКЦ та привітала компанію Укрнафтагазсервіс з 10-річним ювілеєм
- Нагорняк Юрій. Геологічна дія. Перший геологічний застосунок
- Кукура Богдан: Виклики, які стоять перед виробничими підрозділами ПАТ Укрнафта
- Українська Енергетична Біржа
- Галицька Каліфорнія
- Огляд ключових подій місяця
- Біржові індекси

-------------------------

Увесь контент для вас у відкритому доступі:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/wvai/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1E-y5277mWmzBoK80dUUyWO-NKzbfQyT5/view?usp=drive_link

Відео: https://youtu.be/mnPItUJyreY

 

Підписуйтеся на сторінку Newfolk Oil&Gas у Facebook та канал NEWFOLK LLC на YouTube та отримуйте актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com