Новини
Нафтогазовий дайджест 28 лютого -6 березня 2022

д10

Через обстріли з боку російської армії залишаються відключеними 13 газорозподільних станцій.
Без газопостачання знаходяться десятки міст та селищ України з сотнями тисяч споживачів – Ірпінь, Бородянка, Гостомель, Стоянка, Вознесенськ, частина Чернігова, Ізюм, Бражківка, Сиротино, Краснопопівка, Донське, Новотроїцьке, Пристань, Олешки та багато інших на лінії вогню. Критична ситуація у м. Щастя. На межі зупинки газопостачання до м. Торецьк (ГРС Дзержинськ), вже зупинені у зв’язку з обстрілами газорозподільної інфраструктури котельна та хлібозавод.
Атаки на критичну інфраструктуру України продовжуються. Окупаційні війська створюють гуманітарну катастрофу в містах України.
Співробітники ОГТСУ продовжують героїчно нести свою трудову вахту, та за першої нагоди відновлюють подачу газу, там, де це можливо. Транспортування газу магістральними газогонами відбувається відносно стабільно з урахуванням ситуації.

Оператор ГТС України зупиняє надання послуг з транспортування природного газу до міждержавних точок виходу з ГТС України для здійснення операцій з експорту природного газу.
З наступної газової доби (4.03.2022) розподіл потужності та підтвердження номінацій / реномінацій з метою експорту природного газу припиняється.
Агресія Росії проти України призвела до надзвичайних та безпрецедентних умов та обмежень, коли всі компанії енергетичної галузі мають зосередитися на безпеці постачання природного газу для України та українців.

ДТЕК Нафтогаз передав нафтопродукти для ТрО Полтавщини та місцевим громадам.
ДТЕК Нафтогаз передав чергову партію нафтопродуктів для потреб територіальної оборони та громад Полтавщини.
На запит Полтавської ОДВА підприємства ДТЕК Нафтогаз передали додаткові 1400 л стабілізованого газового конденсату для потреб територіальної оборони та громад Полтавщини. Також передано ще одну одиницю техніки. Загалом підприємства надали вже 2200 л ПММ.
Працівники компанії долучаються до волонтерства та допомагають громадам усіма доступними способами.
Як повідомлялося, Група ДТЕК почала безкоштовно постачати електроенергію медичним установам, військовим та силовим структурам, а також виробникам хліба у Києві, Донецькій та Дніпропетровській областях.

 

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/ohdq/?1646569939612#p=1


Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1RAPcvscV-B5nIoM3Hl9Ja5-Jivb3RWH7/view


Відео: https://www.youtube.com/watch?v=OehPPG6BrnA

 

Егергоджерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтесь на нас у Facebook та Instagram

У номері
 
Інформери
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com