Новини
Нафтогазовий концерн Total змінив назву на TotalEnergies

9d7eff96415bfb328685632ddd613c8ba417b245

Французький нафтогазовий концерн Total - один з гігантів глобальної нафтогазової індустрії - запропонував своїм акціонерам затвердити нову назву: TotalEnergies. Цей крок покликаний підкреслити, що компанія «більш ніж серйозно» відноситься до енергетичного переходу.

Сьогодні компанія повідомила, що на черговому і позачерговому зборах акціонерів акціонери майже одноголосно схвалили рішення про зміну назви, «тим самим закріпивши її стратегічне перетворення в енергетичну компанію широкого профілю».

«Енергія - це життя. Вона потрібна нам усім, і вона є джерелом прогресу. Отже, сьогодні, щоб внести свій внесок в сталий розвиток планети, що стикається з кліматичними проблемами, ми разом рухаємося вперед до нових джерел енергії. Енергія заново винаходить себе, і це енергетичне подорож належить нам. Наша мета - стати гравцем світового класу в енергетичному переході. Ось чому Total трансформується і стає TotalEnergies », - заявив Патрік Пуян, голова і головний виконавчий директор TotalEnergies.

Це нове ім'я і нова візуальна ідентичність символізують курс, який TotalEnergies твердо намітила для себе: стати великою енергетичною компанією, яка прагне виробляти і постачати енергію, яка стає ще більш доступною, надійною і чистої, відзначається в заяві компанії.

Total є великим глобальним гравцем у відновлюваній енергетиці і планує збільшити свої потужності ВДЕ (в основному сонячних і вітрових електростанцій) до 100 ГВт до 2030 року, що перетворить його в одну з найбільших електроенергетичних компаній світу.

https://renen.ru/neftegazovyj-kontsern-total-smenil-nazvanie-na-totalenergies/

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com