Новини
Нові продукти Denso GmbH для антикорозійного захисту

Нові продукти Denso GmbH для антикорозійного захисту

ТОВ НВП з ІІ «УКРТРУБОІЗОЛ», як дилер німецького виробника ізоляційних матеріалів Denso GmbH, на власній виробничій базі провів разом з представниками Оператор ГТС України успішні випробування манжет термоусадкових на відповідність національному стандарту ДСТУ 4219-2003. Манжети Denso показали відмінні фізико-механічними результати властивостей по адгезії, діелектричної суцільності та ін.

За результатами випробувань поліетиленова термоусадкова манжета DEKOTEC-HTS70 виробництва Denso GmbH в комплекті з двокомпонентним епоксидним праймером DEKOTEC-EP та замком DEKOTEC-CLP внесена в Реєстр ізоляційних матеріалів та захисних покривів на їх основі дозволених до застосування на об’єктах Газотранспортної системи України (див. п. 31 Реєстру https://tsoua.com/gts-infrastruktura/mozhlyvosti-gts/vykorystannya-systemy/).

Компанія DENSO Group Німеччина протягом 100 років символізує виробничі процеси високого рівня та видатну якість в області антикорозійного захисту. За цей час стала однією з провідних компаній з рішень для запобігання корозії трубопроводів, а також технологій ущільнення доріг і будівельних майданчиків.
Лише через кілька років після заснування заснування, DENSO Group Germany здійснила революцію у сфері захисту від корозії в усьому світі, винайшовши DENSO®-Tape (петролатумної стрічки), яка відома як перший надійний пасивний захист від корозії для трубопроводів.

дилер німецького виробника ізоляційних матеріалів

Вже майже 100 років ця група є символом високого рівня виробничих процесів та неперевершеної якості продукції. Дослідження, розробка та виробництво відбуваються виключно в Німеччині. Власні філії в шести європейських країнах.

Основний бізнес групи складається з виробництва справжніх коекструдованих 3-шарових поліетиленових / бутилових стрічок, термоусадочних рукавів, манжет, поліуретанових покриттів і бітумних профілів.

У історії Компанії DENSO Group було багато етапів та винаходів, в результаті яких з'явилися нові продукти та технології для захисту від корозії та дорожнього будівництва. До цього дня DENSO-Binde використовуються як синонім петролатумних стрічок, а TOK®-Band – бітумних стикувальних стрічок. DENSO Group встановили багато стандартів у галузі з антикорозійного захисту трубопроводів, безпечної передачі енергоресурсів та зносостійких дорожніх покриттів. Термоусадочні рукави і манжети DEKOTEC® та стрічки DENSOLEN® гарантують чудовий захист від корозії.

Продукція DENSO використовується по всьому світу в численних проектах відновлення трубопроводів і нових будівельних робіт.

Denso GmbH

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com