Новини
Нові продукти для антикорозійного захисту трубопроводів України

Нові продукти для антикорозійного захисту трубопроводів України

Компанія DENSO Group (Німеччина) протягом 100 років символізує виробничі процеси високого рівня та видатну якість в області антикорозійного захисту. За цей час вона стала однією з провідних з рішень для запобігання корозії для трубопроводів. Дослідження, розробки та виробництво проводяться виключно в Німеччині. Власні філії в шести європейських країнах і досвідчені торгові партнери в більш ніж 100 країнах світу поширюють продукцію.

Сьогодні компанія є фахівцем у галузі пасивного антикорозійного захисту та ремонтних систем, що продовжують термін служби трубопроводів. Продукція для переізоляції трубопроводів, що знаходяться в експлуатації, ізоляції нових ділянок, а також ремонтні системи для відновлення цілісності трубопроводів є сертифікованими системними рішеннями.

Продукція DENSO використовується по всьому світу в численних проектах відновлення трубопроводів і нових будівельних робіт. Для проекту Балтійська труба, газотранспортного трубопроводу з Норвегії до ринків Данії та Польщі, термоусадкові рукави і манжети DEKOTEC® та стрічки DENSOLEN® гарантують надійний захист від корозії.

В Україні інтереси компанії DENSO GmbH офіційно представляє компанія ТОВ НВП з ІІ «УКРТРУБОІЗОЛ».

Підприємство УКРТРУБОІЗОЛ на ринку антикорозійної ізоляції вже більше 20 років і зарекомендувало себе як надійний виробник і постачальник високоякісної продукції, що забезпечує тривалий термін експлуатації продукції більше 50 років. Підприємство з дня свого заснування займає лідируючи позиції по антикорозійній ізоляції труб Ø25–Ø1422 мм.

У даний час УКРТРУБОІЗОЛ за дорученням DENSO Group проводить роботи по атестації ізоляційного матеріалу DEKOTEC®-HTS70 на відповідність національному стандарту ДСТУ 4219-2003 з метою включення до Реєстру ізоляційних матеріалів та захисних покривів на їх основі, дозволених до застосування на об’єктах газотранспортної системи України.

На кінець лютого, спільно з представниками ТОВ «Оператор ГТС України», заплановані комісійні випробування термоусадкових манжет DEKOTEC®-HTS70. Цей продукт було розроблено для захисту стиків трубопроводів від корозії при робочих температурах експлуатації до 70°C. Термоусадкова манжета DEKOTEC®-HTS70 відповідає вимогам стандартів ISO 21809-3, DIN 30672 і EN 12068.

ТОВ НВП з ІІ «УКРТРУБОІЗОЛ» - найбільший в Україні виробник сталевих електрозварних експандованих прямошовних труб із зовнішнім антикорозійним і внутрішнім антикорозійним або гладкісним покриттями. Продукція компанії DENSO Group розширює можливості постачання комплексних високоякісних рішень для магістральних газонафтопроводів – від експандованих труб та антикорозійного покриття до термоусадкових манжет та стрічок.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com