Новини
ОГТСУ проведе капітальний ремонт ділянки магістрального газопроводу «Прогрес»

ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» згідно з даними Реєстру ОВД планує провести капітальний ремонт ділянки магістрального газопроводу «Прогрес» Ду 1400 (основна нитка) на переході через р. Супій Золотоніського району Черкаської області.

Планована діяльність – ремонт газопроводу, який здійснюється шляхом переізоляції та часткової заміни відбракованої труби, з подальшим укладанням труби на місце існуючої та її баластуванням. В процесі виконання ремонтних робіт подача газу буде припинена по основній нитці газопроводу "Прогрес". Газ буде подаватись по резервній нитці газопроводу "Прогрес" на період ремонтних робіт.

Довідка

ТОВ «Оператор ГТС України» – забезпечує транспортування природного газу споживачам України та країн Європейського Союзу.            Товариство було створене в 2019 році з метою виконання міжнародних зобов’язань перед Енергетичним Співтовариством щодо забезпечення незалежності оператора газотранспортної системи України.

Починаючи з 1 січня 2020 року, ТОВ «Оператор ГТС України» є сертифікованим оператором газотранспортної системи України і є повністю незалежним від вертикально-інтегрованих підприємств.

Акціонером ТОВ «Оператор ГТС України» є АТ «Магістральні газопроводи України», що знаходиться у 100% володінні Міністерства фінансів України.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com