Новини
Олега Геза призначено Головою Правління ПАТ «Укрнафта»

photo_2021-03-24_10-52-13

 

ПАТ «Укрнафта» повідомляє про призначення Олега Геза на посаду Голови Правління з 31 липня 2020 року. Призначення відбулося відповідно до рішень Наглядової ради компанії.

Олег Гез приєднався до команди «Укрнафти» в 2016 році, спочатку на посаді Директора департаменту планування та контролю ефективності, а з жовтня 2017 року – Виконавчого Віце-Президента з питань збуту, який також входить до Правління компанії. З 1 травня 2019 року тимчасово виконував обов’язки Голови Правління Товариства.
Коментуючи своє призначення, О.Гез відзначив: «Основні завдання, які необхідно вирішувати в найближчі 6-12 місяців це, перш за все, вирішення питання історичної податкової заборгованості, розв'язання проблем, що існують в системі нафтових аукціонів, а також подолання кризових явищ – насамперед, наслідків карантину та падіння світових цін і попиту на нафту. Крім того, одним з пріоритетів є стабілізація видобутку і операційної діяльності компанії».
Олег Гез має понад 15 років досвіду в нафтовій галузі. Він спеціалізувався здебільшого на розвитку бізнес-сегменту Downstream, переробці та реалізації нафтопродуктів, операційній ефективності напрямку продажів, управлінні та трансформації роздрібного бізнесу, управлінні угодами злиття та придбання компаній в нафтогазовому секторі. До початку роботи в «Укрнафті» пан Гез понад 10 років своєї кар'єри присвятив компанії «ТНК-ВР», де обіймав керівні посади за напрямками стратегічного планування, управління активами та продажами в В2В секторі. В 2015-2016 рр. також працював заступником генерального директора з економіки компанії VDS в Білорусі.
Олег Гез закінчив Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана та отримав ступінь бакалавра та магістра за спеціальністю управління проектами та консалтинг. Стажувався за програмою British Chancellor Financial Sector Scheme у Leeds Business School (Лідс, Великобританія) та в компанії Kepstowe Freight Services (Лондон, Велика Британія). Також отримав ступінь сертифікованого бухгалтера та члена Association of Chartered Certified Accountants (ACCA, Великобританія).

 

ПАТ «Укрнафта» – найбільша нафтовидобувна компанія України. Частка товариства у загальнодержавному видобутку нафти з газовим конденсатом за результатами 2019 року склала 62,3%, частка у загальному видобутку газу – 5,7%. На балансі підприємства перебуває 24 бурові установки, 1839 нафтових і 159 газових свердловин. ПАТ «Укрнафта» володіє 537 АЗС майже в усіх регіонах України. 50%+1 акція товариства належить НАК «Нафтогаз України».

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com