Новини
Олександр Романюк: Ми не будемо чекати кінця війни, щоб проводити ті чи інші операції, розвивати інфраструктуру, інвестувати у геологорозвідку.

Романюк Львів

«Ми не будемо чекати кінця війни, щоб проводити ті чи інші операції, розвивати інфраструктуру, інвестувати у геологорозвідку. Ми вже використовуємо всі доступні в умовах війни можливості та інструменти, щоб забезпечити видобування якомога більшого обсягу газу для України», – про це повідомив Олександр Романюк, т.в.о. генерального директора Укргазвидобування, під час IX Міжнародній нафтогазовій конференції Ньюфолк НКЦ, яка відбулася у Львові.

Основний ефект для видобутку, як і в звичайні часи, компанія очікує від буріння нових свердловин, яке проводиться у відносно безпечних регіонах. Разом з тим, фахівці Укргазвидобування також збільшують обсяги операцій з капітальних ремонтів свердловин, інтенсифікації видобутку, а також будівництва газової інфраструктури.

Як зазначив керівник, наразі багато робіт компанія виконує власними силами. Та є відкритою до співпраці з партнерами, які навіть у воєнний час готові реалізовувати спільні проекти, а також з підрядними організаціями – і міжнародними, і українськими.

«Ми стали більш мобільними і гнучкими в питаннях співпраці з партнерами і підрядниками, зокрема, завдяки прийнятим на період воєнного часу законодавчим змінам. Це відкриває перспективи для нових синергій задля розкриття ресурсного потенціалу України», – зазначив Олександр Романюк.

За його словами, під час війни керуватися метою «заробити» у такій співпраці не можна. Але це те, що уже сьогодні може давати можливість зберігати розвиток галузі, робочі місця, відрахування податків до бюджету. А завтра, після Перемоги, дасть можливість швидко почати рухатися до енергетичної належності України.

У номері
 
Інформери
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com