Новини
Оновлена інформація про проект «Welch Permian Basin»: позитивні результати вивчення горизонтальної свердловини Welch

Mosman Oil & Gas Limited провела попереднє техніко-економічне дослідження свого проекту «Welch Permian Basin» в Техасі.
Компанія визначила, що потенціал розвитку проекту полягає в бурінні горизонтальних свердловин, які, як очікувалося, збільшать як запаси, так і обсяги видобутку. Mosman замовила підготовку попереднього техніко-економічного дослідження (ПТЕД) і, крім того, незалежний звіт про запаси.


ПТЕД завершено, і результати показали, що проект рентабельний за поточною ціною на нафту при передбачуваному дебеті однієї свердловини 60-120 барелів на день (на основі результатів сусідньої свердловини).
Звіт про запаси, підготовка якого доручена компанії Moyes and Co, для проекту «Welch Permian Basin» буде грунтуватися на інформації про існуючі вертикальні свердловини і про потенційні горизонтальні свердловини. Очікується, що цей звіт буде представлений до кінця квітня 2018 року.
З огляду на позитивні результати ПТЕД, Mosman перейде до наступного етапу, який передбачає Техніко-Економічне Обгрунтування і отримання необхідних дозволів. Перша горизонтальна свердловина може бути пробурена і введена в експлуатацію в третьому або четвертому кварталі 2018 року за умови виконання ряду умов, таких як фінансування і видача дозволів. Звіт про запаси вважається важливою умовою для фінансування, оскільки є незалежним поглядом на проект і буде необхідний при розгляді фінансування Банком.
Глава компанії прокоментував: «Ми дуже задоволені результатами ПТЕД і доручили підготувати техніко-економічний Дослідження».
«Проект «Welch Permian Basin» забезпечує як значний потік доходів, так і фундамент для зростання. Освоєння горизонтальної свердловини прогресує, і ми розраховуємо на кілька варіантів фінансування, які будуть доопрацьовані до прийняття остаточного рішення Правлінням компанії».
https://www.oilfieldtechnology.com/drilling-and-production/21022018/welch-permian-basin-project-update-positive-results-from-welch-horizontal-well-study/

У номері
 
Інформери
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com