Новини
Партнерства – ключ до стрімкої розбудови газовидобутку

⚡⚡ 38 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 11-17.09.2023

38_Нафтогазовий_дайджест_11-17.09.2023

Друзі, традиційно починаємо тиждень з підбірки новин від команди «Ньюфолк НКЦ». Що відбулось важливого в галузі – читайте в нашому черговому Нафтогазовому дайджесті.

✅ 17 жовтня відбудеться VII КИЇВСЬКА НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ НЬЮФОЛК НКЦ: разом до енергонезалежності та стійкості! Тільки професійні спікери, тільки важливі теми і найбільш фахова дискусія. Станьте частиною команди змін! https://newfolkconferencekyiv.pulse.is/

--------------------

Максим Дорохов: Партнерства – ключ до стрімкої розбудови газовидобутку
Минулого тижня Максим Дорохов на Х Міжнародному галузевому форумі поділився актуальними технологічним й цифровими викликами компанії. Він окреслив результати, яких досягнув ДТЕК Нафтогаз завдяки впровадженню найсучасніших технологій та інновацій, і підкреслив важливість співпраці та довготривалих партнерств для розвитку українського газовидобутку.
«Впровадження нових технологій та партнерства між державними й приватними газовидобувниками, сервісними компаніями, дослідницькими й навчальними закладами критично важливі для зміцнення енергетичної безпеки України. ДТЕК Нафтогаз завжди відкритий для партнерств із державою, наукою та провайдерами технологій. Ми твердо віримо, що співпраця і партнерство – це ключ до підтримання українського газовидобутку у воєнний час та його стрімкої розбудови після завершення війни», – сказав Максим Дорохов.

Україна повернула під контроль «Вишки Бойка»
Завдяки блискуче проведеній спецпризначенцями ГУР МО операції, Україна повернула під контроль бурові газо- та нафтовидобувні платформи - так звані «вишки Бойка» у Чорному морі.
Група Нафтогаз готова розпочати експлуатацію за призначенням цього обладнання, щойно це дозволятиме безпекова ситуація.
«Вишки Бойка» — це бурові газо- та нафтовидобувні платформи біля берегів Криму в Чорному морі. росія окупувала їх у 2015 році, а з початком повномасштабного вторгнення використовувала у військових цілях. Зокрема, як вертолітні майданчики і для розміщення засобів РЛС.
Унікальну операцію зі встановлення контролю над «Вишками Бойка» провели силами підрозділів ГУР МО України, зокрема під контроль були повернуті бурові платформи «Петро Годованець» та «Україна», а також СПБУ «Таврида» і СПБУ «Сиваш».

«Укрнафтобуріння» запустило нову свердловину
Спеціалісти ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння» запустили 88-му свердловину. Наразі, після усунення технологічних недоліків, об'єкт працює стабільно.
Проблема виникла після закінчення буріння: отримали приплив високонапірної пластової води з верхніх горизонтів. Був проведений ремонт та водоізоляційні роботи.
«Дебіт нової свердловини - 170 тис кубометрів газу та 30 тонн конденсату на добу, - каже директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький."

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/pani/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1EQVGxNX7Z2cLQl_ECsKSYvagx-8hj9cF/view?usp=drive_link

Відео: https://youtu.be/MQ1qh30x5Sg

llkl (1)

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com