Новини
ПрАТ «Укргазвидобуток» планує буріння розвідувальної свердловини в Харківській області

ПрАТ «Укргазвидобуток» повідомило про планову діяльність зі спорудження розвідувальної свердловини №30 Островерхівського ГКР на газ і конденсат, підземні споруди. Підключення свердловини до тимчасових технологічних трубопроводів розвідувальної свердловини № 29 Островерхівського ГКР з подачею до установки підготовки газу. Кінцева мета планованої діяльності – спорудження розвідувальної свердловини для дорозвідки і видобування вуглеводнів.

Проектна глибина свердловини по стовбуру становить 4900 м. Спосіб буріння – роторний, турбінний; передбачається кріплення ствола свердловин високогерметичними обсадними трубами. Буріння свердловин здійснюватиметься верстатом з дизельним приводом з потужністю до 7000 кВт.

 

Довідка

ПрАТ «Укргазвидобуток» - акціонерне товариство засноване 1998 року. Компанія володіє спеціальним дозволом на промислову розробку Островерхівського газоконденсатного родовища (Харківська обл.) терміном дії до 2027 року. Товарна продукція підприємства: природний газ, газовий конденсат. Входить до групи компаній Smart Energy.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com