Новини
Підготовка до буріння нової свердловини на Великобубнівському родовищі

363374114_241125632185228_864164945398683841_n

«Укрнафта» розпочала підготовчі роботи до буріння нової свердловини на Великобубнівському родовищі. Про це повідомив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

За прогнозами нова горизонтальна свердловина дасть початковий дебіт 87 тонн нафти на добу. Початок буріння - за допомогою власного верстата - запланований на 17 вересня. Запуск свердловини у промисловий видобуток планується наприкінці грудня.

«Йдемо зі випередженням наміченого графіку. За затвердженими показниками монтувати бурове обладнання мали почати в серпні. Та вже станом на кінець липня здійснено 20% монтажу. І це при тому, що верстат багато років не працював, і наразі спеціалісти компанії, по суті, проводять майже первинний монтаж», - зазначив Сергій Корецький.

Бурова команда та закупівельники компанії проводять серйозну роботу: закуповують тисячі позицій периферійного обладнання, від електродів до комплектуючих бурових насосів. Всі тендери відкрито оголошуються на майданчику «Прозорро», «Укрнафта» запрошує постачальників до участі.

https://www.ukrnafta.com/pidgotovka-do-burinnya-novoi-sverdlovyny-na-velikobubnivskomu-rodovishi

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com