Новини
Розвиток технологій та кадровий потенціал: виклики над якими працює «Укрнафта»

DSC_3812

Розвиток технологій та кадровий потенціал: виклики над якими працює «Укрнафта»
Світовий тренд на зелену енергетику продовжує розвиватись, але найближчі 10 років нафтогазова індустрія буде залишатись основним постачальником палива. Виклики, які стоять перед галуззю - декарбонізація, розвиток технологій, кадровий потенціал та необхідність впровадження кращих світових практик з видобутку нафти та газу.

Саце ці теми обговорюють сьогодні науковці, фахівці та партнери з найбільших енергетичних компаній України на VII КИЇВСЬКА НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ НЬЮФОЛК НКЦ.

Такі ж виклики стоять і перед компанією «Укрнафта».

«Зараз ми інтенсивно працюємо над програмою переходу на API-стандарти і над придбанням обладнання, зокрема, й імпортного виробництва. На завершальному етапі – перемовини із Baker Hughes. Також ведеться робота щодо навчання нашого персоналу на базах в Україні та за кордоном», - говорить Богдан Кукура, заступник директора, головний інженер ПАТ «Укрнафта».

Водночас за технологіями стоять люди. В цілому у світі потреба спеціалістів галузі оцінюється в більш ніж 120 тис. працівників. Українська енергетика також потребує нових фахівців. Цьогоріч «Укрнафта» знову впроваджує стипендіальні програми для найкращих студентів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Розвиток кадрового потенціалу – це те, у що мають інвестувати компанії.

https://www.ukrnafta.com/rozvytok-tehnologij-ta-kadrovyj-potenczial-vyklyky-nad-yakymy-praczyue-ukrnafta

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com